Visma eEkonomi Bokföring – Recension 2024
3.5

Visma eEkonomi Bokföring – Recension 2024

Ett prisvärt och användarvänligt bokföringsprogram

Testa gratis

Testa gratis i 20 dagar

Visma eEkonomi bokföring är skräddarsytt efter småföretagare där de både förenklar och effektiviserar bokföringen genom att göra det mesta av jobbet åt dig. Så att du får mer tid till ditt företag istället för att ödsla tid på bokföringen.

Fördelar
  • Väldigt användarvänligt
  • Billiga och prisvärda abonnemang
  • Bankkoppling
  • Integrationer mot externa system
  • Hantera både faktura, lön och bokföring i samma program
Nackdelar
  • Saknar anpassningsbarhet
  • Krävs internetuppkoppling
  • Skatteberäkning sker av tredjepartsleverantör

Visma eEkonomi Bokföring grundades redan år 1984, sedan dess har de utvecklat ett användarvänligt och digitaliserat bokföringsprogram som anpassats efter både blivande, nystartade och erfarna småföretagare. Visma har ett gäng med olika ekonomisystem som är konstruerade att prata med varandra och andra externa system. Mindre manuella processer och mer digitaliserade flöden, allt för att underlätta och effektivisera bokföringen.

Visma eEkonomi Bokföring gör att du kan spendera mer tid på ditt företag och minimera de administrativa arbetet. Med hjälp av det smarta, lätthanterliga och tidseffektiva bokföringsprogrammet automatiseras bokföringen nästintill helt och sköter sig själv. Visma eEkonomi Bokföringen erbjuder dessutom 30 dagars öppet köp, är du inte nöjd? Då får du alla pengarna tillbaka.

Alla inköp som görs inom verksamheten kan betalas med Visma Spcs-kortet. Genom att fota dina kvitton med appen, kan du på 1 klick och några swipes föra över bokföringsunderlaget direkt in i programmet på mindre än 1 minut. Om du dessutom använder dig av Visma Spcs-kortet får du notiser som pimmer dig om att fota dina kvitton när du har handlat. 

Hos Visma eEkonomi Bokföring erbjuds gratis programsupport via telefon och chatt där de vägleder och guidar dig genom systemet. De har dessutom ett företagsforum där du kan få hjälp av både Vismas rådgivare men också av 40 000 andra småföretagare. 

 

Visma eEkonomi Bokföring erbjuder ett smart, lätthanterligt och tidseffektivt bokföringsprogram som nästintill helt automatiserat bokföringen.

Testa gratis

Testa gratis i 20 dagar

4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg