TooEasy Schemaläggning – Recension 2024
3.8

TooEasy Schemaläggning – Recension 2024

Enkelt och smidigt schemaläggningsprogram

TooEasy Schemaläggning gör det både enklare och smidigare att digitalt hantera din schemaläggning. Fånga automatiskt upp avvikelser och få ett korrekt genererat löneunderlag i slutet av månaden.

Fördelar
  • Enkelt och användarvänligt
  • Smidig hantering av avvikelser
  • Lönekoppling mot samtliga program på marknaden
  • Molnbaserat program – Tillgång till systemet vart du än befinner dig
Nackdelar
  • Saknar en del funktioner som andra aktörer på marknaden erbjuder
  • Ej fri support
  • Krävs internetuppkoppling

TooEasy Schemaläggning har funnits sedan 2008 och har sedan dess utvecklat ett användarvänligt och enkelt schemaläggningsprogram som är just det, enkelt. Hantera och justera schemat i realtid, allt vad gäller sjukdom, VAB, sen ankomst, övertid, komp osv. Allt fångas automatiskt upp så att du kan få ett korrekt genererat löneunderlag i slutet på månaden. Schemat är pulserande och levande, även om du har en bra grundplanering kan du ibland behöva detaljplanera, ersätt medarbetare som är sjuka, hantera extraordinära händelser, allt för att ge dina medarbetare den bästa framförhållningen.

En avvikelse kan vara allt mellan 10 minuter och 10 månader, med TooEasy Schemaläggning är det en enhetlig hantering vad gäller samtliga avvikelser, oavsett dess längd. Du kan dessutom hantera både hel- och deltidsfrånvaro med bara några enkla knapptryck. Alla händelser hanteras i realtid och du kan enkelt godkänna en löneperiod och få en automatiskt genererad lönefil som kan importeras in i ditt löneprogram på bara några minuter. TooEasy Schemaläggning har stöd för lönekoppling mot alla befintliga löneprogram på marknaden. De har också en smidig mobilapp för medarbetarna, därigenom kan de både byta pass, ansöka om extra pass och om ledighet.

I TooEasy Schemaläggning finns det dessutom ett stort utbud av olika rapporter som kan användas vid uppföljning. Du kan också få sammanställda grafer med olika nyckeltal som ger en snabb och tydlig överblick. TooEasy Schemaläggning erbjuder en personlig kontaktperson från implementationen som finns med dig igenom hela resan, från köp -till skarp drift samt under hela användandet av programmet. Din kontaktperson är specialiserad på just er programmiljö vad gäller uppsättningen samt ev. kundunika anpassningar av programmet. Vilket ger möjligheten till att få kvalificerade svar på era frågor och funderingar kring programmet.

TooEasy Schemaläggning är ett enkelt, molnbaserat schemaläggningsprogram som hjälper dig att automatiskt fånga upp avvikelser, hantera detaljplanering samt generering av löneunderlag, allt på ett enklare sätt.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg