Timetjek Schemaläggning – Recension 2024
3.3

Timetjek Schemaläggning – Recension 2024

Användarvänligt och lättmanövrerat schemaläggningsprogram
Testa gratis
Gratis testperiod i 14 dagar

Timetjek schemaläggning är ett användarvänligt schemaläggningsprogram som passar både små och stora företag

Fördelar
  • Användarvänligt och enkelt
  • Möjlighet att uppgradera och lägga till fler funktioner
  • Molnbaserat -Kom åt programmet vart du än befinner dig
  • Möjlighet att hantera tidrapportering och lön
Nackdelar
  • Endast support för betalande kunder
  • Kräver internetuppkoppling
  • Ingår endast grundläggande funktioner i gratis versionen

Timetjek schemaläggning grundades år 2017 och har sedan dess utvecklat ett användarvänligt och lättmanövrerat schemaläggningsprogram som du har åtkomst till vart du än befinner dig. Programmet har allt du behöver för att förse din verksamhets behov när de kommer till schema och bemanningsplanering. Med Timetjek schemaläggning kan du se till att dina resurser fördelas ut på rätt ställen vid rätt tidpunkt, du sparar både tid och pengar. 

Timetjek Schemaläggning har en gratisversion innehållande grundläggande basfunktioner. Du kan sedan uppgradera programmet beroende på vad din verksamhet är i behov av. Med den smidiga drag and drop funktionen blir det både enkelt och effektivt att schemalägga. Låt dina medarbetare se sitt schema i appen där de själva kan byta eller ge bort arbetspass samt se lediga arbetspass. I Timetjek sköter du inte bara schemaläggningen utan du har även möjlighet att hantera tidrapportering och lön, allt i samma program. 

Timetjek schemaläggning erbujuder support via både telefon, mail och chatt. Kontakta deras kompetenta supportmedarbetare för att få hjälp och stöd i programmet. De har även en kunskapsbank med artiklar och hjälpguider där du själv kan leta reda på svaren på dina frågor.

Timetjek Schemaläggning – Recension 2024 Details

Plattform
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Timetjek schemaläggning är programmet som har allt du behöver för att förse din verksamhets behov när de kommer till schema och bemanningsplanering.
Testa gratis
Gratis testperiod i 14 dagar
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.3 Totalt betyg