TimeLog Tidrapportering – Recension 2024
3.0

TimeLog Tidrapportering – Recension 2024

Flexibelt, onlinebaserat tidrapporteringsprogram
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar. Du behöver ej ange betalningsinformation

Med TimeLog Tidrapportering får du en flexibel online-lösning där du kan registrera tid var och när som helst.

Fördelar
  • Användarvänligt och smidigt
  • Registrering av rese- och övriga kostnader
  • Projekthantering
  • Online-baserat program – Tillgång till programmet var och när du vill
  • Fri support
Nackdelar
  • Saknar viss anpassningsbarhet
  • Lämpar sig främst för företag med större och längre projekt
  • Saknar automatisk tidrapportering
  • Krävs internetuppkoppling

TimeLog Tidrapportering är ett onlinebaserat tidrapporteringsprogram anpassat för företag där tid är den viktigaste resursen. Många av TimeLogs kunder är därför IT- och konsultbolag, dock passar det även för offentliga organisationer som vill öka produktiviteten och den interna resursfördelningen med hjälp av tidrapporteringen. Det moderna företagets viktigaste tillgång är medarbetarnas tid. Därför är det viktigt med en väldokumenterad och optimerad tidsanvändning. 

Med TimeLog Tidrapportering får du en flexibel online-lösning där du kan registrera tid var och när som helst.

TimeLog Tidrapportering erbjuder ett flexibelt tidrapporteringsprogram som låter dig tidrapportera vart och när som helst. Ju mer frekvent du tidrapporterar desto mer exakt blir dokumentationen. TimeLog har gjort det enkelt att dokumentera värdeskapande aktiviteter på samtliga nivåer inom verksamheten. Medarbetarna kan lättare engagera sig i projekt då TimeLog erbjuder en tydlig inblick i hur tiden används och fördelas. De får då även en tydligare uppfattning kring hur lönsamt projektet eller kunden är.

I TimeLog Tidrapportering kan du registrera tiden på olika sätt, just för att du själv ska kunna välja vilket alternativ som passar just din verksamhet bäst. Oavsett om medarbetarna tidrapporterar via mobilappen, stoppklocka eller manuell registrering via webben så hamnar tidrapporten i ett och samma program. Du får en tydlig insyn i tidsåtgången för projekten i realtid samt ett bra faktureringsunderlag. Du har möjlighet att testa programmet helt gratis i 30 dagar utan att behöva ange betalningsuppgifter. Har du frågor eller funderingar kring programmet erbjuder de ett hjälpcenter med lite olika artiklar som du kan läsa, finns ej svaret där kan du kontakta deras support via telefon, mail eller chatt.

Låt dina medarbetare tidrapportera digitalt med TimeLog Tidrapportering -Få tillgång till önskade nyckeltal för att förbättra lönsamheten
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar. Du behöver ej ange betalningsinformation
3.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.0 Totalt betyg