Timekeeper Tidrapportering – Recension 2024
3.5

Timekeeper Tidrapportering – Recension 2024

En enkel men kraftfull lösning för tidrapportering
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar

Med Timekeeper tidrapportering får du ordning på timmarna, både internt men också som faktura- och löneunderlag.

Fördelar
  • Enkelt men kraftfullt
  • Stöd för beräkning av lunchavdrag, OB, flex, komp och övertid.
  • Molnbaserat program – Tillgång till systemet vart du än befinner dig
  • Fri support
  • Automatiserad faktureringsfunktion
Nackdelar
  • Har inte alla funktioner
  • Ingen tidrapportering med RFID eller fingeravtryck
  • Ingen lönekoppling
  • Krävs internetuppkoppling

Timekeeper Tidrapportering är en enkel men kraftfull lösning för tidrapportering. Passar dig som vill tidrapportera, få underlag för lön, fakturera och ta ut statistik. Allt på ett och samma ställe, vart och när du vill, på webben eller i mobilappen. I mobilappen kan du göra i princip exakt samma saker som på webben, registrera arbetad tid, artiklar, utlägg och avvikelser både för respektive medarbetare men också per projekt. Stämpla antingen in och ut eller registrera tiden manuellt. Det finns även möjlighet att lägga till kommentarer per utförd aktivitet. Sedan är det bara att skicka in veckans eller månadens tidrapport för attestering. 

Timekeeper Tidrapportering har en smidig timer som kan användas för in/utstämpling på jobbet, eller för att mäta tiden för de dagliga aktiviteterna. De har även stöd för beräkning av lunchavdrag, flex, komp, övertid osv. Du får dessutom en tydlig överblick på antalet arbetade timmar per projekt samt detaljerade fakturaunderlag. Du kan följa upp fakturerbar tid per datum, användare, projekt eller kund. Bocka av de som är fakturerat eller använd funktionen med automatisk överföring till faktureringsprogrammet.

Timekeeper Tidrapportering har stöd för hantering av privata utlägg såsom milersättning och traktamenten, samt anpassade lönekoder och lönearter. Du kan även registrera artiklar för kostnader som ska faktureras till kund. Behöver du hjälp i programmet? Då har Timekeeper satt ihop en hjälpsida där du finner hjälpguider och information om programmet. Behöver du mer personlig hjälp? Då kan du kontakta deras kostnadsfria support via telefon, mail eller genom att skapa ett nytt supportärende.

Timekeeper Tidrapportering är det enkla sättet att tidrapportera, samtidigt som du får koll på timmar, projekt och fakturor. Allt i samma program.
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg