Smartplan Schemaläggning – Recension 2024
3.3

Smartplan Schemaläggning – Recension 2024

Ett smart schemaläggningsprogram som gör de mesta åt dig
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar

Smartplan Schemaläggning gör de mesta av jobbet åt dig med hjälp av smidiga funktioner såsom automatisk schemaläggning, arbetspass efter placeringar och kontroll av lagar och regler.

Fördelar
  • Automatisk schemaläggning
  • Enkelt och snabbt att komma igång
  • Gratis mobilapp
  • Integration mot tidrapportering
Nackdelar
  • Finns ej stöd för kollektivavtal
  • Kräver internetuppkoppling
  • Saknar viss anpassningsbarhet

Smartplan schemaläggning är ett webbaserat schemaläggningsprogram som funnits sedan 2013. De erbjuder molnbaserade arbetsscheman i både dator och mobil. På så sätt håller både du och dina medarbetare er uppdaterade samtidigt som du smidigt kan göra ändringar vid behov. I appen kan dina medarbetare bl.a. byta pass och kommunicera genom att skicka meddelanden, appen är dessutom helt gratis. 

Med Smartplan schemaläggning får du ett program som gör det mesta av jobbet åt dig. Programmet innehåller många smarta funktioner så som automatisk schemaläggning, arbetspass efter placeringar, kontroll av regler, kompetens och kostnader. Smartplan ser till att din verksamhets behov och önskemål uppfylls genom automatiskt genererade förslag på hur bemanningen skall fördelas med hänsyn till lagar och regler samt medarbetarnas önskemål. Ett smart sätt att schemalägga.

I Smartplan Schemaläggning får du en tydlig schemaöversikt, håll koll så att dina medarbetare varken jobbar för mycket eller lite. Du kan även hantera frånvaro och ledighet som även detta syns i översikten, du får stenkoll på hela din personalstyrka på ett och samma ställe. Du kan testa programmet gratis i 30 dagar utan någon bindningstid. Om du är i behov av hjälp vid uppstart eller bara har allmänna frågor eller funderingar kring Smartplan och dess funktioner erbjuder de snabb support med personlig hjälp. Du kan enkelt nå dem via mail och chatt.

Smartplan Schemaläggning – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Smartplan Schemaläggning är ett webbaserat schemaläggningsprogram försett med de funktioner du behöver för att på ett smart och effektivt sätt schemalägga hela din personalstyrka.
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.3 Totalt betyg