ResursBOKNING Schemaläggning – Recension 2024
3.5

ResursBOKNING Schemaläggning – Recension 2024

Enkelt och användarvänligt schemaläggningsprogram

ResursBOKNING schemaläggning hjälper dig att planera och få kontroll på din schemaläggning.

Fördelar
  • Lätthanterligt och användarvänligt
  • Kort inlärningsfas
  • Molnbaserat -Kom åt programmet vart du än befinner dig
  • Integration mot tidrapportering
Nackdelar
  • Bristande anpassningsmöjligheter
  • Kräver internetuppkoppling
  • Passar främst restauranger med få anställda

ResursBOKNING Schemaläggning har utvecklat och tagit fram ett digitalt och användarvänligt schemaläggningsprogram. De har alla funktioner du behöver för en lyckad schemaläggningshantering. Exempelvis med den smidiga “dra och släpp” funktionen lägger du schemat för hela personalstyrkan på nolltid. Programmet är molnbaserat och kräver ingen installation, kom smidigt åt ResursBOKNING direkt i din webbläsare. 

ResursBOKNING Schemaläggning erbjuder dessutom en smidig mobilapp utvecklad för din personal. Via appen kan de se sitt och sina kollegors scheman, svara på passförfrågningar och stämpla in/ut. De kan även själva boka in sig på behovspass, se sin rapporterade tid jämfört med den planerade tiden samt se sitt saldo vad gäller komp- och/eller flextid. 

ResursBOKNING Schemaläggning är utvecklat för att vem som helst skall kunna hantera programmet, de är en kort och effektiv inlärningsperiod. Det är dessutom helt gratis att komma igång och om du behöver hjälp längs vägen får du fri tillgång till deras kostnadsfria support. Supporten kan du nå både via telefon, mail, kontaktformulär och chatt både som potentiell eller befintlig kund.

ResursBOKNING Schemaläggning – Recension 2024 Details

Plattform
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
ResursBOKNING schemaläggning är det användarvänliga och lätthanterliga programmet för dig som vill effektivisera och förenkla schemaläggningsprocessen.
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
5.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg