Upsales CRM-System – Recension 2024
3.3

Upsales CRM-System – Recension 2024

Modulbaserat svenskt CRM för företag som jobbar B2B.

Upsales CRM-system är ett molnbaserat program med en mängd funktioner som baseras på AI-teknik, som kan leda till en ökad försäljning.

Fördelar
  • Gratis testperiod
  • För företag i alla storlekar
  • Lättanvänt
  • Stor företagsdatabas
  • Många integrationer
Nackdelar
  • Mindre fokus på kundservice
  • Något begränsat
  • Kundtjänsten får sämre betyg

Upsales har varit verksamt ända sedan 2003 och erbjuder idag ett CRM-system med fokus på försäljning. Med moduler och integrationer med andra system kan Upsales sömlöst kopplas till andra delar av verksamheten och fungera som ett heltäckande CRM. Det går också att integrera mjukvaran med program för exempelvis ärendehantering, fakturering, lagring och signering.

Upsales produkt är ett molnbaserat program med en mängd funktioner som kan leda till ökad försäljning. Pipeline-hantering, analyser av försäljning och generering av nya leads är delar i programmet, som till stor del baseras på AI-teknik. Tanken är att säljteam och säljare ska få verktygen att på ett enklare sätt hitta fler leads som leder till fler avslut. Mjukvaran är enkel att använda och har en enkel struktur. Med ”kort” för information och tydliga ingångar till mjukvarans olika delar blir jobbet intuitivt även för den som inte har jobbat med CRM-program tidigare.

Upsales har ett prova på-erbjudande för alla nya kunder. Det handlar om 14 dagar med fullständig funktionalitet. Efter provperioden finns möjlighet att få en skräddarsydd offert. Upsales jobbar med en abonnemangsmodell med ett fast pris per användare och månad. Den exakta prislappen avgörs av offerten som Upsales tar fram. Support finns naturligtvis tillgänglig. Upsales erbjuder kundtjänst via både e-post, live chat och telefon. Support finns också som en integrerad del i programmet.

Upsales CRM-System – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Upsales är ett omfattande CRM-system som bygger på moduler och alltså erbjuder flexibel användning. Mjukvaran är molnbaserad och den är skräddarsydd för företag B2B. Det är ett svenskt företag som ligger bakom programmet.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
2.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.3 Totalt betyg