TimeplanGo Gratis Schemaläggning – Recension 2024
4.5

TimeplanGo Gratis Schemaläggning – Recension 2024

Helt gratis schemaläggningsprogram

Skapa gratiskonto

100% Gratis Schemaläggning

TimeplanGo Gratis Schemaläggning är ett kostnadsfritt schemaläggningsprogram med automatiserad bemanningsplanering och schemaläggningsmallar som både effektiviserar och underlättar schemaläggningsprocessen för din verksamhet.

Fördelar
  • Mest prisvärt
  • Molnbaserat gränssnitt
  • Fingeravtryck, RFID, kod eller GPS/Wi-Fi begränsning
  • Bra support
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Komplexa beräkningar kräver Plus/Premium
  • Ingen koppling till Bokio/BL löneprogram
  • Krävs internetuppkoppling

TimeplanGo Gratis Schemaläggning har över 15 års erfarenhet av att skapa användarvänliga schemaläggningsprogram som effektiviserar och minimerar den manuella handpåläggningen. Schemalägg dina medarbetare på bara några knapptryck med vår smidiga drag- and drop funktion. I TimeplanGo Gratis Schemaläggning kan du hantera ändringar såsom passbyten, frånvaro och ledighet. Du får en tydlig, överskådlig schemaöversikt som gör det lättare för dig att jämföra scheman och bemanna upp där de behövs. 

TimeplanGo gratis schemaläggning

Med TimeplanGos smidiga funktion för passbyten kan du snabbt och enkelt skicka ut passförfrågningar direkt via Timeplan-appen. Medarbetarna kan sedan enkelt tacka ja eller nej till passet i appen. De erbjuder även möjligheten att integrera schemaläggningen med tidrapportering, på så sätt kan du följa upp den schemalagda tiden med de faktiskt arbetade timmarna. Med integrationen får du koll på medarbetarnas stämplingar samt eventuella avvikelser såsom frånvaro, sjukdom, komp, OB osv. TimeplanGo Gratis Schemaläggning kan anpassa sig efter din verksamhet, med hjälp av de stora urvalet av moduler kan ni i takt med att företaget och dess behov växer successivt lägga till moduler. Har du behov av mer komplex schemaläggning? Då erbjuder TimeplanGo exempelvis moduler för rast- och skiftplanering samt behovsplanering. 

Med TimeplanGo Gratis Schemaläggning är du igång på bara några minuter, helt utan kostnad och det är dessutom ingen tidsbegränsning eller krav på betalningsinformation. Behöver du hjälp med att komma igång? Då har TimeplanGo ett hjälpcenter fullt av bra hjälpartiklar som kan vara ett bra stöd i början när man är ny i programmet. Behöver du teknisk support? Då finns TimeplanGos kompetenta supportmedarbetare redo att svara på dina frågor på bara några minuter direkt via chattfunktionen i programmet. Det finns även möjlighet att uppgradera din prenumeration och få tillgång till support via telefon och mail.

Med TimeplanGo Gratis Schemaläggning får du tillgång till en automatiserad bemanningsplanering och schemaläggningsmallar som hjälper dig se till att du alltid har rätt person, på rätt plats, vid rätt tid. Det är dessutom helt gratis!

Skapa gratiskonto

100% Gratis Schemaläggning

5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.5 Totalt betyg