Storyblok CMS-System – Recension 2024
4.3

Storyblok CMS-System – Recension 2024

Storyblok är ett CMS med fokus på marknadsföring och försäljning

Storyblok är ett CMS-System anpassat för större företag inom e-handeln. Plattformen har verktyg för publicering av innehåll och för organisering av digitala tillgångar.

Fördelar
  • Optimerat för e-handel
  • Enkelt skapa innehåll
  • Många integrationer
  • Uppskattad kundtjänst
  • Anpassningsbart
  • Bra dokumentation
Nackdelar
  • UI kunde vara bättre
  • Buggigt i vissa delar
  • Extra kvalitet kostar

Storyblok lanserades 2017 och är idag ett givet val för många, särskilt för större företag inom e-handel. Plattformen har verktyg för publicering av innehåll och verktyg för att organisera digitala tillgångar. Den ger också möjligheter till publicering i många olika kanaler. Hög säkerhet är också en central del av plattformen. Plattformen är enkel att använda för publicering och samarbete. Till exempel finns en visuell editor att använda. Tjänsten är för övrigt utformad för att användas av team. Det finns också en mängd integrationer med program inom många nischer att göra. Programvaran kan anpassas för att passa både mycket stora och mindre företag, e-handlare, tekniktjänster och finanstjänster.

Storyblok är främst en produkt för företag. Det betyder också att priserna är anpassade för företag. Användare väljer paket med ett antal inkluderade användare och ett visst antal funktioner och betalar per månad eller år. Grundpriserna är relativt låga. Med många användare och många funktioner blir prislappen desto högre.

Det finns emellertid också en gratisversion för små företag och frilansare med en inkluderad användare. Nya användare kan också utnyttja möjligheten till en provperiod på 14 dagar. För denna provperiod behövs inget bankkort eller kreditkort. Support finns tillgänglig i flera kanaler, däribland e-post och live chat. Storyblok har även generöst med guider och resurser och kan även erbjuda ett forum och en kunskapsdatabas med svar på vanliga frågor och lösningar från andra användare.

Storyblok CMS-System – Recension 2024 Details

Plattform
Pris
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Storyblok erbjuder sina användare en molnbaserad programvara för innehållshantering, publicering, e-handel och marknadsföring på en flexibel plattform med många integrationer.
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.3 Totalt betyg