Speedledger Bokföring – Recension 2024
4.0

Speedledger Bokföring – Recension 2024

Automatiserad och digital bokföring med Speedledger

Testa gratis

Testa gratis i 14 dagar

Speedledger Bokföring är ett enkelt, digitalt bokföringsprogram med smarta funktioner såsom automatisk kontering, e-fakturering och grym rådgivning. Med Speedledger kan du hoppa över flera steg då många flöden är automatiserade.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Perfekt för småföretagare
  • Bankkoppling
  • Snabb och kompetent support
Nackdelar
  • Saknar anpassningsbarhet
  • Krävs internetuppkoppling
  • Ingen mobilapp

Speedledger Bokföring är ett molnbaserat, digitalt bokföringsprogram som grundades år 2000 och är sedan 2015 en del av Visma. Du bokför smidigt med bara ett enkelt klick, du slipper de manuella, administrativa arbetet och får mer tid över till annat. Speedledger ger färdiga förslag på hur bokföringen skall utföras baserat på dina bankhändelser samt automatiskt genererar moms- balans och resultatrapporter.


Dina bankhändelser är det som ligger till grund för det automatiskt genererade bokföringsunderlaget där det enda du behöver göra är att godkänna förslaget med ett enkelt knapptryck. Du slipper manuellt arbete och dessutom så missas inget underlag.

Det är enkelt att komma igång med Speedledger Bokföring med hjälp av steg-för-steg guider och deras kostnadsfria bokföringssupport som finns tillgänglig via telefon, chatt och mail för vägledning. De erbjuder även möjlighet att boka ett kostnadsfritt uppstartssamtal via telefon där supporten hjälper till att sätta upp systemet efter verksamhetens behov. De erbjuder en gratis testperiod på 14 dagar därefter får du hela 50% rabatt första året som kund.

Med Speedledger Bokföring sköts bokföringen i princip helt automatiskt, det enda du behöver göra är att godkänna med ett enkelt knapptryck, du slipper de manuella, administrativa arbetet och får mer tid över till annat.

Testa gratis

Testa gratis i 14 dagar

5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
5.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg