Quinyx Schemaläggning – Recension 2024
3.3

Quinyx Schemaläggning – Recension 2024

Ledande schemaläggningsprogrammet när det kommer till personalplanering

Med Quinyx schemaläggning kan du hantera bemanningsplaneringen via webben eller direkt i mobilen. Quinyx hanterar även den mest komplexa schemauppsättningen med hjälp av automatisk schemaläggning med AI-koppling.

Fördelar
  • Väldigt användarvänligt
  • Mobilapp finns tillgänlig
  • Möjlighet att uppgradera och lägga till fler funktioner
  • AI-koppling
Nackdelar
  • Endast telefonsupport för de med supportavtal
  • Kräver internetuppkoppling
  • Främst intresserade av större kunder med över 100 anställda

Quinyx Schemaläggning är en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till personalplanering och schemaläggning. De erbjuder skräddarsydd schemaläggning och automatiserad bemanningsplanering, som tar hänsyn till prognoser, kompetens, utbildning, arbetstidslagen och anställningsavtal. Allt för att optimera schemaläggningsprocessen för dig. Med Quinyx Schemaläggning sparar du både tid och pengar samtidigt som fel elimineras. 

Quinyx Schemaläggning gör det möjligt att hantera schemaläggningen direkt mobilappen. Redigera eller skapa nya scheman, hantera frånvaro oavsett vart du befinner dig. Om du har mer komplexa scheman erbjuder Quinyx automatisk schemaläggning med AI. De erbjuder även AI-baserade prognoser för beräkning av de optimala personalbehovet. 

Quinyx har satt upp ett hjälpcenter fyllt med detaljerade hjälpguider och dokumentation om programmets funktioner och hantering. De erbjuder tyvärr ej fri support utan de är endast registrerade supportkunder som kan få hjälp via telefon. Annars är det självhjälp som gäller.

Quinyx Schemaläggning – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Quinyx Schemaläggning är ett användarvänligt schemaläggningsprogram med många automatiserade funktioner med AI-stöd för optimering av bemanning och tid.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
2.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.3 Totalt betyg