Nuba Tidrapportering – Recension 2024
3.0

Nuba Tidrapportering – Recension 2024

Enkelt och smart tidrapporteringsprogram
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar

Med Nuba Tidrapportering får du automatiskt genererade tidrapporter direkt från mobilen i fickan med platsbaserad tidrapportering.

Fördelar
  • Enkelt och användarvänligt
  • Platsbaserad tidrapportering
  • Mobilapp
  • Automatiska tidrapporter
Nackdelar
  • Ingen frånvarohantering
  • Kräver delvis internetuppkoppling
  • Ingen koppling till kollektivavtal

Nuba Tidrapportering är ett enkelt och smart tidrapporteringsprogram som funnits sedan 2009. Med hjälp av deras smidiga platsbaserade tidrapportering kan du få automatiskt korrekt genererade tidrapporter direkt från mobilen i fickan. Det går dessutom att få fram löneunderlaget med bara ett enkelt knapptryck. De har även en mobil stämpelklocka, elektronisk personalliggare och många fler smarta funktioner i appen. De erbjuder dessutom tidrapportering via sms så att alla dina medarbetare ska kunna tidrapportera med Nuba. 

Nuba Tidrapportering förstår vikten av ett korrekt löneunderlag och de erbjuder därför såväl tid- som platsbaserade påminnelser för att dina medarbetare ej ska missa att stämpla. Med Nuba tidrapportering minskar dessutom stämpelfusk då den aktuella positionen automatiskt registreras vid in- och utstämpling. Du slipper felaktiga tidrapporteringar och du minskar dessutom ner på de administrativa arbetet. När löneunderlaget är fastställt kan de importeras till ditt löneprogram som t.ex. Fortnox eller Visma. 

Du får ett digitalt tidrapporteringsprogram som ger en tydlig överblick på vilka som befinner sig på plats. Du har möjligheten att skapa ett företagskonto och prova Nuba Tidrapportering gratis i 30 dagar. Stöter du på problem eller bara allmänt har frågor eller funderingar kan du nå deras support via telefon, mail eller skicka in ett digitalt formulär.

Nuba Tidrapportering erbjuder automatiserad, platsbaserad tidrapportering. En smidig tidrapporteringsmetod där du undviker stämpelfel.
Testa gratis
Testa gratis i 30 dagar
4.0
Användarvänlighet
2.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.0 Totalt betyg