Freshworks CRM-System – Recension 2024
4.3

Freshworks CRM-System – Recension 2024

Ett av världens mest populära CRM-system.

Freshworks är ett CRM-system som innehåller allt företag i alla storlekar kan behöva. I mjukvaran, som är molnbaserad och finns tillgänglig via både webbplats och app, samlas funktioner för sälj, marknadsföring och helpdesk

Fördelar
  • Gratisversioner av olika tjänster
  • Omfattande system
  • 50 000+ nöjda kunder
  • Intuitivt användargränssnitt
  • Smart mobilapp
Nackdelar
  • Svårt att få överblick
  • Ingen rapportfunktion i gratisversionen
  • Relativt få integrationer

Freshworks är ett CRM-system som innehåller allt företag i alla storlekar kan behöva. I mjukvaran, som är molnbaserad och finns tillgänglig via både webbplats och app, samlas funktioner för sälj, marknadsföring och helpdesk. För större organisationer finns också tjänster för användning internt, bland annat inom HR. Nya användare kan välja en av modulerna för sälj, marknadsföring och helpdesk alternativt välja en kombinerad produkt. Produkten Freshsales Suite är valet för en mer komplett lösning med fokus på verktyg för mer effektiv försäljning och smartare marknadsföring.

Produkten Freshmarketer har fokus på konvertering till leads, segmentering, verktyg för engagemang och verktyg för kampanjer. Automatisering är ett nyckelord. Samma sak gäller för produkten Freshsales. Här är fokus på verktyg för bättre säljeffektivitet, bättre information om kunder och besökare samt automatisering. Det är dessa båda produkter som ingår i Freshsales Suite. Freshdesk är namnet på aktörens produkt för kundtjänst. Fokus i tjänsten ligger på smidiga övergångar mellan kontaktkanaler i kundernas kontakter och i deras kundresa. I tjänsten ingår smarta funktioner som exempelvis AI-drivna bottar och automatisering.

Freshworks erbjuder kostnadsfria prova på-perioder för alla sina tjänster. Det handlar om 21 dagar med full åtkomst till alla funktioner. Om du bestämmer dig för att fortsätta med en av Freshworks tjänster betalar du enligt mallen ”per användare och månad”. Vad kostnaden blir avgörs givetvis också av vilket paket du väljer. För varje tjänst har Freshworks ett antal (ofta fyra stycken) paket med funktioner.

Freshworks CRM-System – Recension 2024 Details

Plattform
Pris
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Freshworks är en amerikansk aktör som sedan 2010 har levererat program för säljstöd, marknadsföring och kundservice online. Idag har Freshworks ett komplett CRM-program med funktioner för både kontakthantering, försäljning, marknadsföring och kundtjänst.
4.0
Användarvänlighet
5.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.3 Totalt betyg