Fortnox Bokföring – Recension 2023
4.0

Fortnox Bokföring – Recension 2023

Ett smidigt bokföringsprogram skapat för småföretagare

Fortnox Bokföring är ett av Sveriges mest använda bokföringsprogram. Ett helt molnbaserat system som erbjuder smarta lösningar som både förenklar och effektiviserar den löpande bokföringen oavsett bransch, företagets storlek eller mängden transaktioner.

Fördelar
  • Mest prisvärt
  • Molnbaserat gränssnitt
  • Fingeravtryck, RFID, kod eller GPS/Wi-Fi begränsning
  • Bra support
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Komplexa beräkningar kräver Plus/Premium
  • Ingen koppling till Bokio/BL löneprogram
  • Krävs internetuppkoppling

Fortnox Bokföring grundades år 2001 och var det första företaget på marknaden i Sverige att sätta molnbaserad bokföring på kartan. Fortnox har idag över 425 000 kunder och är ett av Sveriges mest använda bokföringsprogram.

Fortnox erbjuder ett användarvänligt och automatiserat bokföringsprogram som är försett med allt som krävs för att du ska kunna lämna in din kompletta årsredovisning vid räkenskapsårets slut. Fortnox största fördel är att de har ett brett utbud av flera olika program som är kompatibla med varandra, på så sätt finner du många lösningar på samma ställe. De ligger även i framkant när det kommer till integrationer mot externa system, just för att du ska slippa onödigt dubbelarbete.

Fortnox har lagt ner både tid och resurser för att säkerhetsställa användarvänligheten. Detta genom att exempelvis implementera många smarta och smidiga moduler samt automatiserade flöden som underlättar de administrativa arbetet så att du slipper den manuella handpåläggningen. De finns även en hel uppsjö av rapporter som ger dig en inblick i verksamhetens mående i realtid. Allt för att underlätta bokföringen för dig så att du istället kan fokusera på att vårda ditt företag.

Fortnox erbjuder fri support där du har möjlighet att chatta, maila eller ringa in och få svar på dina frågor under kontorstid. Det finns även tillgång till utförliga kom-igång-guider, instruktionsfilmer och felsökningsguider med detaljerade och tydliga beskrivningar om Fortnox Bokföring och dess programfunktioner.

Användarvänligt och automatiserat bokföringsprogram som är försett med allt som krävs för att du ska kunna lämna in din kompletta årsredovisning vid räkenskapsårets slut.

5.0
Användarvänlighet
5.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg