Flex applications schemaläggning – Recension 2024
3.5

Flex applications schemaläggning – Recension 2024

Modernt och kraftfullt schemaläggningssystem

Flex applications schemaläggning gör det möjligt att snabbt och enkelt schemalägga dina medarbetare på olika avdelningar. Du får en överskådlig vy över den planerade tiden för din personalstyrka och du kan dessutom få fram en beräkning av ev. Kostnader.

Fördelar
  • Går att integrera mot försystem
  • Öppet API
  • Anpassningsbart då systemet är uppbyggt av moduler
  • Bra och kunnig support
Nackdelar
  • Mobilappen är inte så välutvecklad
  • Saknar vissa funktioner som andra aktörer har
  • Passar främst mindre företag

Flex applications schemaläggning gör det möjligt att snabbt och enkelt schemalägga dina medarbetare på olika avdelningar. Du får en överskådlig vy över den planerade tiden för din personalstyrka och du kan dessutom få fram en beräkning av ev. Kostnader. Flex schemaläggning är en del av Flex HRM-system, en komplett lösning för hantering av personaladministration. Du kan välja att addera olika delar och sätta ihop det system du är i behov av. 

Med Flex applications schemaläggningsprogram får du en tydlig och överskådlig vy över obemannade arbetspass och vilka medarbetare som finns tillgängliga. På så sätt kan du enkelt strukturera upp och bemanna din personal på dina olika avdelningar. Du kan se schemavyn per dag, vecka, månad eller enligt eget datumintervall. I denna vy har du också möjlighet att se antal planerade timmar, önskade nyckeltal, personalkostnader, frånvaro och mycket mer. 

Underlätta schemaläggningen med Flex Applications funktion med att skapa grundscheman, schemat upprepas under ett valfritt antal veckor och börjar sedan om igen. Med den smidiga drag- and drop-funktionen kan du smidigt schemalägga medarbetarna på nolltid. Flex applications schemaläggning har en bra recenserad support som finns tillgänglig via mail, chatt och telefon under kontorstider.

Flex applications schemaläggning – Recension 2024 Details

Plattform
Pris
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Med Flex applications schemaläggning kan du med ett modernt och kraftfullt verktyg schemalägga dina medarbetare på olika avdelningar samt få en beräkning av ev. kostnader.
3.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg