Enkelbok Bokföring – Recension 2024
3.0

Enkelbok Bokföring – Recension 2024

Ett gratis bokföringsprogram anpassat för småföretagaren

Enkelbok Bokföring är ett gratis, webbaserat bokföringsprogram anpassat för småföretag. De erbjuder smarta funktioner såsom automatisk kvittohantering, bankkoppling och bokföringsmallar -både på webben och i mobilen.

Fördelar
  • Enkelt och användarvänligt
  • Finns mobilapp
  • Perfekt för småföretagare
  • Helt gratis
Nackdelar
  • Saknar anpassningsbarhet
  • Ingen telefonsupport
  • Har inte de mer avancerade funktionerna
  • Kräver internetuppkoppling

Enkelbok Bokföring är ett webbaserat, mobilanpassat bokföringsprogram som grundades år 2019. De erbjuder många smarta funktioner som som både underlättar och effektiviserar din bokföring. Håll koll på ditt bokföringsunderlag med en tydlig bankkoppling med både transaktioner och verifikationer. Alla dina kvitton och fakturor sparas automatiskt med hjälp av AI. Du laddar upp bilden på kvittot och på mindre än någon sekund har underlaget automatiskt hamnat i din att göra lista för redovisning. Enkelbok Bokföring erbjuder även befintliga bokföringsmallar för att du snabbt och enkelt skall kunna bokföra. De har allt du behöver för att kunna sköta din ekonomi i ett och samma program -dessutom är det helt gratis.

I bokföringsprogrammet finns det en översiktsvy där du får överblick kring alla nödvändiga åtgärder som behövs göras, underlag som behövs bokföras, deklarationer o.s.v. Allt för att du inte skall missa något. Vid behov erbjuder Enkelbok Bokföring möjligheten till professionell hjälp från redovisningsekonomer. Detta baspaket ligger på 299 kr/mån och du får då tillgång till en auktoriserad redovisningskonsult. De har även en programsupport där du snabbt kan få får svar på dina frågor via mail. 

Enkelbok Bokföring – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Enkelbok bokföring är ett gratis bokföringsprogram med de funktioner du behöver för att både effektivisera och underlätta din löpande bokföring.
3.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.0 Totalt betyg