Edison Bokföring – Recension 2024
2.8

Edison Bokföring – Recension 2024

Ett simpelt bokföringsprogram för småföretagaren

Testa gratis

Testa gratis i 30 dagar

Ett simpelt lättanvänt bokföringsprogram anpassat efter småföretag. Edison Bokföring erbjuder möjligheten att analysera nyckeltal, kostnadsställen samt enkel kundrest- och leverantörsrestkontra.

Fördelar
  • Lätthanterligt och simpelt bokföringsprogram
  • Perfekt för enskild firma eller småföretagare
  • Billigt jämfört med övriga aktörer
Nackdelar
  • Saknar anpassningsbarhet
  • Erbjuder ej de smarta funktionerna som övriga aktörer
  • Ingen mobilapp
  • Funkar endast för PC

Edison Bokföring är ett lätthanterligt program med en enkel hantering av bokföringen samt av kund- och leverantörsfakturor. De erbjuder möjligheten att analysera nyckeltal, kostnadsställen samt enkel kundrest- och leverantörskontra. Med Edison Bokföring håller ni ordning och reda på bokföringen utan att det behöver ta för mycket tid. Mycket av jobbet sköts på egen hand med trygg- och säkerhet enligt lagar och regler. Ett enkelt, smidigt sätt som ändå blir rätt.

Edison Bokföring passar både dig som driver en enskild firma eller sköter bokföringen på ett mindre eller medelstort företag. Bokföringsprogrammet är lätt att hantera och är dessutom ganska billigt om man jämför med andra bokföringsprogram på marknaden. Dock saknar programmet en del smarta funktioner som större bokföringsprogram ofta erbjuder.

Edison erbjuder ett program som heter Ekonomi Proffs, som är ett komplett bokförings och faktureringsprogram som erbjuder full hantering av kund och leverantörsfakturor. Detta är också deras populäraste ekonomiprogram där du kan hantera både bokföringen och faktureringen på samma ställe. Edison Bokföring erbjuder en helt kostnadsfri support i samband med ett serviceavtal, om du abonnerar på programmet eller under din test period innan beslut om köp. Du kan nå dem via telefon eller mail.

Edison Bokföring – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Etablerades

Edison Bokföring hjälper ditt företag att hålla ordning på den grundläggande bokföringen med en enklare hantering av kund- och leverantörs­fakturor.

Testa gratis

Testa gratis i 30 dagar

4.0
Användarvänlighet
2.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
2.8 Totalt betyg