Dooer Bokföring – Recension 2024
3.5

Dooer Bokföring – Recension 2024

Helt gratis bokföringsprogram

Skapa gratiskonto

Helt gratis

Dooer Bokföring är ett helt gratis bokföringssystem som erbjuder både bokföring, faktura- lön och utläggshantering, allt på samma ställe. En kraftfull helhetslösning med alla funktioner du behöver för en smidig och effektiv bokföring.

Fördelar
  • Koppling till bank och skatteverket
  • Perfekt för småföretagare
  • Helt gratis
  • Faktura och löneprogram ingår
  • Viss hjälp med kontering
Nackdelar
  • Förenklad kontoplan (detaljer för utgifter är svårt att få fram
  • Funkar endast för aktiebolag
  • Har inte de mer avancerade funktionerna

Dooer Bokföring är anpassat efter dig som småföretagare, du ska inte behöva vara utbildad ekonom för att hantera systemet. Du slipper fler onödiga steg tack vare färdiga bokföringsmallar och integrationen mot både bank och skatteverket. Alla betalningar synkas automatiskt och du sköter det med bara några klick. Slipp hoppa runt mellan olika program, samla både bokföring, fakturering, lön och utläggshantering hos Dooer. De erbjuder en rad med funktioner som andra aktörer tar betalt för men hos Dooer är det helt gratis.

Dooer Bokföring är ett helt gratis, molnbaserat bokföringsprogram som är anpassat efter småföretagaren. Dooer Bokföring lägger ner både tid och resurser på att utveckla funktioner som ger en smartare, smidigare och säkrare bokföring. De driver en konstant utveckling, med hjälp av deras kompetenta produktutvecklare skapar de kontinuerligt nya effektiva lösningar som förenklar bokföringen för småföretagare. 

Dooer Bokföring erbjuder tydliga hjälpguider samt en smart att-göra-lista som påminner dig om viktiga datum.  De finns även möjlighet att kontakta deras support via chatt eller mail. De erbjuder även ett community där du kan ställa frågor och få svar från andra användare men också av Dooers supportmedarbetare.

Dooer Bokföring är ett helt gratis, molnbaserat bokföringsprogram som är anpassat efter småföretagaren.

Skapa gratiskonto

Helt gratis

4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg