Builder.AI CMS-System – Recension 2024
4.5

Builder.AI CMS-System – Recension 2024

Program för att skapa appar för alla plattformar.

Builder.AI CMS-System gör det enklare och billigare för kunder att skapa appar och plattformar på nätet. De kan både beställa färdiga appar och skapa egna.

Fördelar
  • Enkelt användargränssnitt
  • AI-assistans
  • Behövs inget tekniskt kunnande
  • Både app och webb
  • Många funktioner
  • Gratis testmiljö
Nackdelar
  • Högt pris för små företag
  • Otydlig prismodell
  • Finns ej på svenska

Builder.ai startade 2019 med idén att göra det enklare och billigare för kunder att skapa appar och plattformar på nätet. Idag erbjuder företaget användare att både beställa färdiga appar och skapa egna. Användare kan alltså välja vilken lösning som är bäst utifrån kompetens, tid och pris. Det finns fyra tjänster att välja mellan. Builder Studio är det naturliga valet för många användare. Tjänsten bygger på AI-teknik och i steg för steg hjälper en AI-assistent till att forma en app med design och funktioner. AI-tekniken utgår från befintliga exempel på appar och de funktioner som finns på dem. Det är den här delen som gör Builder.ai till ett billigare alternativ än att välja en webbyrå eller liknande.

Övriga tjänster är Studio Store, som är inriktad mot e-handel, Studio Rapid, som har fokus på företagsappar, och Builder Now, som är ett hjälpmedel för att bygga prototyper. Builder.ai innehåller alla verktyg för att skapa appar. Tjänsten har också ett integrerat webbhotell i molnet. All funktionalitet kommer givetvis med en prislapp.

Builder.ai har olika paket. För små företag finns en lösning med app och webbplats med en månadskostnad. För skräddarsydda appar tar Builder.ai betalt per funktion.Den här tjänsten är mycket populär bland kunder över hela världen. Betygen på olika jämförelsetjänster är mycket höga. Supporten och kvaliteten på den färdiga produkten är saker många kunder nämner som stora fördelar.

Builder.AI CMS-System – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Builder.ai är en programvara på nätet med fokus på appar. Med tjänsten kan användare bygga och drifta appar för alla plattformar och enheter samt fylla dem med innehåll och funktioner. Som namnet skvallrar om är AI en stor del av affärsidén.
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.5 Totalt betyg