Topp 10 Program För Körjournal 2024

Vi på Programguiden kan här presentera de topp 10 körjournalerna på marknaden för tillfället. Du kan lita på att vi kan hjälpa dig i din jakt på bästa körjournal oavsett vilken typ av tjänst du är ute efter. Här på sidan listar vi tio stycken tjänster som både ger ditt företag all den information som behövs för ekonomisk redovisning och löner samt levererar rätt uppgifter till Skatteverket. Vi på Programguiden jämför körjournaler så att du kan hitta rätt tjänst för din verksamhet, oavsett storlek, ekonomi och verksamhet.

Letar du efter ett helt automatiserat system med GPS-enhet i fordonet? En sådan lösning ger ofta betydande besparingar i både arbetstid, administration och redovisning. Kanske klarar du dig med en lite enklare variant som bygger på manuell redovisning i en app? Olika företag har olika krav och behov. Lyckligtvis finns tjänster för körjournaler av flera typer och dessutom med olika nivåer av funktioner och service.

Vi har jämfört körjournaler utifrån många parametrar. Resultatet är denna lista över tjänster som vi tycker är bäst i test. För varje tjänst kan du läsa en ingående recension med fakta samt fördelar och nackdelar. På så sätt tror vi att du enkelt kan hitta den tjänst som är bäst för dig.

De bästa körjournalsprogrammen 2024
Abax är en leverantör av system för både körjournaler och kontroll av såväl fordon som utrustning. Abax elektroniska körjournal är idag den mest populära bland företagare i Sverige.
4.0

Vilken körjournal är bäst i test?


Marknaden för mjukvara för körjournal är i ständig tillväxt. Sedan det blev möjligt att kombinera GPS-teknik med smarta appar har fler och fler leverantörer dykt upp. Varje ny generation av tjänster tenderar också att bli mer avancerad.

Det är alltid svårt att utse en viss tjänst till den bästa när det handlar om mjukvara och teknik. Alla köpare har ju inte samma krav och behov. När det gäller körjournaler kan vi dock nämna några funktioner som de bästa tjänsterna alla har gemensamt, nämligen:

● Bygger på GPS-teknik
● Kan integreras mot olika system och partners
● Är svenskutvecklade
● Kan mäta körbeteende
● Startar och stoppar automatiskt
● Har tillhörande app

Ett nyckelord för de bästa tjänsterna är att de i mycket hög grad är automatiska. De mäter automatiskt och exakt varje transport. De kan också skicka vidare data för sömlös interaktion med exempelvis lönesystem och bokföring. Frågor om milersättning, reseräkningar, förmånsbil och trängselskatt blir så mycket enklare med en automatisk, elektronisk körjournal.

Är inte priset också en fråga att ta med i beräkningen? Så är det självklart. Priset är alltid en fråga att fundera på. Många av de mest populära tjänsterna har en engångskostnad och en löpande månadskostnad. Du gör alltid klokt i att jämföra priser när du väljer mellan olika leverantörer.

Kom ihåg! Det är givetvis viktigt att du väljer en tjänst som har de funktioner och den funktionalitet som passar ditt företag. Samtidigt är den viktigaste faktorn att tjänsten uppfyller de krav som ställs upp av myndigheterna, framför allt Skatteverket.

Körjournaler – recensioner och omdömen
Du har en mängd tjänster inom körjournalsystem att välja mellan. Vi på Programguiden hjälper dig i ditt beslut genom att presentera och recensera de tjänster som för närvarande är de bästa på marknaden.

I våra recensioner får du en översikt av egenskaper, funktioner, design och användarvänlighet. På så sätt kan du snabbt få en bild av om en viss tjänst kan vara lämplig för dig. Vi lägger upp våra omdömen och recensioner så att de ska vara enkla att följa och förstå, särskilt om du är ny på området.

Körjournal med GPS