Topp 10 Bästa Schemaläggningsprogram 2024

Schemaläggningsprogram är svåra att köpa in för att det finns så otroligt många leverantörer ute på marknaden men de flesta företag som letar efter schemaläggningsprogram har svårt att hitta rätt därför att leverantörerna oftast byggt sitt schemaprogram på ett specifikt sätt som kräver att användaren anpassar sig efter systemets arbetssätt, och detta är svårt att lista ut genom att bara gå in och kolla på en leverantörs hemsida.

I den här guiden kommer vi gå igenom de olika schemaläggningsprogrammen som finns på den svenska marknaden och förklara vilka system som lämpar sig bäst för varje användningsområde. Vi kommer börja med en topp 10 lista över de allmänt bästa schemaläggningsprogrammen (de som fått bäst rating bland samtliga kategorier) och sen går vi ner på detaljer längre ned i guiden. Så om du t.ex. vill få reda på vilket schemaläggningsprogram som passar bäst för din verksamhet och ditt arbetssätt så hittar du förhoppningsvis det längre ned (annars får du gärna maila till oss och förklara vad du letar efter så ska vi försöka inkludera det i guiden).

Topp 10 bästa schemaläggningsprogram 2024

Med TimeplanGo Gratis Schemaläggning får du tillgång till en automatiserad bemanningsplanering och schemaläggningsmallar som hjälper dig se till att du alltid har rätt person, på rätt plats, vid rätt tid. Det är dessutom helt gratis!

4.5

100% Gratis Schemaläggning

Med Planday schemaläggning får du en automatiserad schemaläggningsprocess som drastiskt minskar den manuella handpåläggningen.
4.3
Testa gratis i 30 dagar
TooEasy Schemaläggning är ett enkelt, molnbaserat schemaläggningsprogram som hjälper dig att automatiskt fånga upp avvikelser, hantera detaljplanering samt generering av löneunderlag, allt på ett enklare sätt.
3.8
Personalkollen schemaläggning är ett användarvänligt schemaläggningsprogram anpassat för både små och stora företag inom främst hotell- och restaurangbranschen.
3.8
Caspeco schemaläggning är anpassat främst för verksamheter inom hotell- & restaurangbranschen. Det är ett komplett system som inte bara har schemaläggning, utan alla andra delar du kan tänkas behöva, lönehantering, tidrapportering, personalliggare m.m.
3.8