Visma Stämpelklocka – Recension 2024
2.8

Visma Stämpelklocka – Recension 2024

Enkel stämpelklocka anpassad för bygg-företag

Vismas stämpelklocka anpassar sig för dig med verksamhet inom byggbranschen. Du får en enkel och snabb lösning för tidrapportering för både medarbetarna men också för fakturerbar tid, materialåtgång eller helt enkelt bara för att underlätta lönehanteringen.

Fördelar
  • Användarvänlig
  • Ultimata stämpelklockan för företag inom byggbranschen
  • Personalliggare ingår
  • Registrering av både tid och materialåtgång
Nackdelar
  • Lämpar sig främst för bygg-företag
  • Begränsad funktionalitet
  • Långa svarstider på supporten

Vismas stämpelklocka anpassar sig för dig med verksamhet inom byggbranschen. Du får en enkel och snabb lösning för tidrapportering för både medarbetarna men också för fakturerbar tid, materialåtgång eller helt enkelt bara för att underlätta lönehanteringen. Vismas stämpelklocka är utformad för att vara så lätthanterlig som möjligt, detta genom att det tagit bort alla knappar och möjliga val. Det enda medarbetaren kan göra är att stämpla in och ut genom att lägga sitt kort mot läsaren, superenkelt. En stämpelklocka har stöd för att registrera tid för upp till 6 olika projekt. Stämpelklockan är uppkopplad via ett SIM-kort, vilket gör det möjligt att ta med den och ladda den i ex. Bilen.

visma-stampelklocka

För att installera Vismas stämpelklocka loggar du in på ditt administratörskonto och väljer projekt i menyn och sedan är den igång! Du konfigurerar stämpelklockan per projekt, du som administratör anger vilket eller vilka projekt som stämpelklockan ska vara ansluten till. De anställda registrerar sin ankomst samt vid hemgång från arbetsplatsen genom att hålla upp en RFID-tagg eller sitt ID-kort. Med Vismas stämpelklocka får ni en digital personalliggare som uppfyller skatteverkets krav. Du når personalliggaren i antingen mobilen, surfplattan eller datorn. 

Vismas stämpelklocka kan integreras till Visma Tidrapportering, programmet är designat med en överskådlig vy över pågående och avslutade projekt samt med arbeten som behövs göras eller som redan utförts. I programmet kan du ta ut olika tidrapporter för att få en sammanställning kring hur mycket tid som lagts på respektive projekt. Du kan även få ut faktura och löneunderlag.

Visma Stämpelklocka – Recension 2024 Details

Support
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Vismas stämpelklocka är utrustad med kort och RFID-avläsning. I stämpelklockan kan tid registreras för olika projekt vilket gör att den lämpar sig bra för företag inom bygg branschen.
4.0
Användarvänlighet
2.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
2.8 Totalt betyg