Visma Lön – Recension 2024
3.5

Visma Lön – Recension 2024

Modernt löneprogram med en molnbaserad lösning

Visma lön är ett modernt löneprogram som erbjuder en molnbaserad lösning med många olika smarta funktioner. Programmet har förmågan att hantera alla aspekter av lönehanteringen på det mest effektiva sättet.

Fördelar
  • Logiskt och enkelt att manövrera
  • Lätt att göra rätt
  • Automatiska löneberäkningar
  • Bankkoppling
Nackdelar
  • Finns ej hantering av större leverantörer
  • Mindre tillgänglig support
  • Begränsat vad gäller anpassning av systemet

Visma lön är ett modernt löneprogram som erbjuder en molnbaserad lösning med många olika smarta funktioner. Programmet har förmågan att hantera alla aspekter av lönehanteringen på det mest effektiva sättet. Allt från automatisk beräkning av löner till generering av digitala lönebesked, hantering av skatteinlämningar, hela löneprocessen är automatiserad och förenklad. Visma lön erbjuder funktioner för tid- och närvarohantering, vilket gör det möjligt för dina medarbetare att registrera sin arbetade tid på ett korrekt sätt, oavsett om de är på plats eller befinner sig på distans. På så sätt får du ett korrekt underlag som genererats utifrån de faktiskt arbetade timmarna.

Visma lön håller sig ständigt uppdaterade kring de senaste skattelagarna, arbetsrättsliga regler samt rapporteringskraven. På så sätt säkerhetsställer du att din verksamhet alltid följer lagar och regler och ni slipper hamna i juridiska tvister. Med Visma lön kan dina medarbetares löner betalas ut direkt till deras bankkonton. De får dessutom detaljerade lönespecifikationer skickat till en säker onlineportal, på så sätt kan dina medarbetare på ett lättillgängligt och enkelt sätt kontrollera sin löneutbetalning. 

Du har möjligheten att upprätta en integration mot Vismas HR- och redovisningssystem. På så sätt får ni en smidig överföring av data mellan de olika systemen, på så sätt slipper man manuella överföringar mellan system och de minskar dessutom risken för felaktigheter. Visma erbjuder kostnadsfri support via mail och telefon, enligt recensioner på internet har de dock en lång väntetid på att få hjälp med sina frågor eller funderingar.

Visma lön är ett kraftfullt verktyg som besitter avancerade funktioner med automatiserade beräkningar. På så sätt slipper du undan manuell hantering och hela löneprocessen effektiviseras.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg