Vello Bokningssystem – Recension 2024
4.0

Vello Bokningssystem – Recension 2024

Globalt, modernt bokningssystem

Vello bokningssystem är ett globalt system som anpassar sig utefter företagets bransch och storlek. Systemet är webbaserat och erbjuder funktioner som automatiska påminnelser och onlinebetalningar.

Fördelar
  • Anpassningsbart
  • Passar många olika typer av verksamheter
  • Gratis version för småföretag
Nackdelar
  • Ingen svensk-talande support
  • Kan lätt bli dyrt om man är ett större företag

Vello bokningssystem är ett globalt system som anpassar sig utefter företagets bransch och storlek. För småföretagen är det gratis att nyttja systemet, därmed är även funktionaliteten begränsad. De erbjuder också mer komplexa betalversioner för större företag. Systemet är webbaserat och erbjuder funktioner som automatiska påminnelser och onlinebetalningar. Vello har över 27 tusen entreprenörer och organisationer runtom i världen som nyttjar systemet.

vello-bokningssystem

Vellos bokningssystem är modernt och snabbfotat, kunderna får en snabb och enkel bokningsupplevelse. Oavsett vilken bransch du tillhör där bokning krävs så funkar Vello för dig. Systemet kan också användas för uthyrning av lokaler och utrustning. Dina kunder bokar smidigt in sina tider själva med Vello, vilket gör att du slipper hantera bokningar manuellt och får mer tid över till annat. 

Vellos bokningssystem är molnbaserat, vilket innebär att kalendern alltid är uppdaterad och tillgänglig. Om tider avbokas av kunderna blir de tillgängliga för bokning direkt. Du kan också ställa in hur många timmar innan tillfället som det är möjligt att avboka. Systemet är anpassat för samtliga enheter, Windows som Mac, som vilken mobiltelefon som helst. De finns även tillgängligt på flera olika språk: engelska, spanska, franska, finska och estniska.

Vello Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Enheter
Vello bokningssystem är ett globalt system som erbjuder ett brett utbud och anpassar sig utefter bransch och företagsstorlek. Småföretag får tillgång till gratisversionen -och mer komplexa betalversioner erbjuds till de större företagen.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg