TooEasy Personalhanteringssystem – Recension 2024
3.8

TooEasy Personalhanteringssystem – Recension 2024

Användarvänligt personalhanteringssystem med fokus på smart schemaläggnig

Tooeasy är ett personalhanteringssystem som erbjuder många givande funktioner som underlättar hanteringen av personal vad gäller schemaläggning, tidrapportering samt hantering av personuppgifter och löneberäkningar.

Fördelar
  • Välutvecklad schemaläggningsfunktion/li>
  • Lönekoppling till samtliga program på marknaden
  • Smidig hantering av avvikelser
  • Koppling till kollektivavtal för korrekta beräkningar
Nackdelar
  • Ingen fri support
  • Mindre utvecklad tidrapporteringsfunktion
  • Krävs internetuppkoppling

TooEasy är ett personalhanteringssystem som erbjuder många givande funktioner som underlättar hanteringen av personal vad gäller schemaläggning, tidrapportering samt hantering av personuppgifter och löneberäkningar. Det finns även möjlighet till att upprätta en lönekoppling mellan Tooeasy och ditt lönesystem för en ännu enklare och mer effektiviserad löneprocess. Det finns en funktion där du kan kontrollera budget samt få ut KPI:er och nyckeltal ur systemet. 

tooeasy-personalhanteringssystem

TooEasy personalhanteringssystem är mycket enkelt att använda, systemet är främst utvecklat vad gäller schemaläggning. Deras välutvecklade schemaläggningsfunktion kontrollerar automatiskt avtal och regler när det kommer till schemat och varnar om det är så att något avviker. Systemet håller koll på personalens tider åt dig och påminner dig om vad som behöver åtgärdas och fixas. 

Med TooEasy personalhanteringssystem kan du kombinera schemaläggningen med tidrapportering -genom mobilapp, läsplatta eller annan terminal kan medarbetarna ange sin start och sluttid av sin arbetsdag, på så sätt registreras eventuella avvikelser direkt mot den schemalagda tiden och rätt timkod genereras. I systemet finns det en rad av diverse rapporter du kan ta ut för att göra uppföljningar inför ex. Löneutbetalningar.

Tooeasy personalhanteringssystem hjälper dig spara in tid på både administration och personal genom automatiserade funktioner och data som uppdateras i realtid.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg