Timma Bokningssystem – Recension 2024
4.0

Timma Bokningssystem – Recension 2024

Enkelt och användarvänligt bokningssystem

Timma är ett användarvänligt bokningssystem, främst anpassat för företag som driver verksamhet inom skönhetsbranschen. Det finns smarta funktioner för schemaläggning, där bl.a. En optimering för att undvika små, onödiga luckor i schemat.

Fördelar
  • Användarvänligt och enkelt
  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid
  • Smart mobilapp
  • Relativt anpassningsbart
Nackdelar
  • Ingen telefonsupport
  • Ingen gratis testperiod
  • Främst för företag inom skönhetsbranschen

Timma är ett användarvänligt bokningssystem, främst anpassat för företag som driver verksamhet inom skönhetsbranschen. Det finns smarta funktioner för schemaläggning, där bl.a. En optimering för att undvika små, onödiga luckor i schemat. På så sätt får du mer ut av din tid på arbetet. Syftet med Timma är att det ska bli enklare att hantera dina bokningar, kundinformation och kalendrar på ett effektivt sätt.

Timma bokningssystem erbjuder många olika smarta funktioner för att underlätta bokningsprocessen för dig och ditt företag. Användarvänligheten som systemet speglar gör att det är superenkelt att registrera dig och komma igång, ingen lång uppstartsprocess. Dina kunder bokar smidigt in sina tider online närsomhelst på dygnet, du slipper det administrativa arbetet med att svara på mail och telefon för att få in bokningar, det sköter kunderna så smidigt själva via Timma. Vilket också är bekvämt för kunden själv. Systemet kan dessutom göra utskick av automatiska påminnelser till kunderna inför deras inbokade tider, därmed minskar risken för no-shows och du får bättre kontroll. 

I Timmas bokningssystem har du möjligheten att samla och organisera all kundinformation vad gäller ex. Kontaktuppgifter och historik. Du har också möjligheten att anpassa bokningsprocessen utefter just dina och ditt företags unika behov, på så sätt får du ut maximal nytta av varenda investerad krona i bokningssystemet. Du kan med hjälp av rapporter och statistik som finns att tillgå i systemet göra kvalificerade analyser och ta beslut kring hur verksamheten ska växa framåt.

Timma Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Pris
Support
Länder
Enheter
Timma är ett bokningssystem med tillgång till statistiska redskap, kundregister och en plats på Timmas egna marknadsplats. Det finns även smarta funktioner för schemaläggning med optimering för att undvika onödiga tidsluckor i schemat.
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg