Timetjek Personalhanteringssystem – Recension 2024
4.0

Timetjek Personalhanteringssystem – Recension 2024

Smart, anpassningsbart personalhanteringssystem

Timetjek är ett webbaserat personalhanteringssystem som erbjuder en helhetslösning med hantering av både tid, schema, lön och ekonomi, allt i samma system.

Fördelar
  • Erbjuder en helhetslösning för tid, schema, lön och ekonomi
  • Gratis-version
  • Möjlighet att uppgradera och anpassa systemet
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Endast support för betalande kunder
  • Ingår endast grundläggande funktioner i gratis versionen
  • Krävs internetuppkoppling

Timetjek är ett webbaserat personalhanteringssystem som erbjuder en helhetslösning med hantering av både tid, schema, lön och ekonomi, allt i samma system. Timetjek är dessutom väldigt anpassningsbart, det går att köra på en enkel, grundläggande version som är helt kostnadsfri men du kan också uppgradera och lägga till de smarta funktioner du önskar. På så sätt kan du nästintill skräddarsy ditt egna personalhanteringssystem efter behov. 

timetjek-personalhanteringssystem

Timetjek personalhanteringssystem erbjuder smarta funktioner för schemaläggning, ex. Drag and drop-funktionen gör att du kan lägga dina personalscheman på nolltid. Du kan kopiera schemaveckor och göra grundscheman som sedan automatiskt publiceras. Du får även en tydlig översikt direkt i schemavyn där du kan se personalen som finns tillgängliga att arbeta. Skicka passförfrågningar och låt medarbetarna tacka ja eller nej.

I Timetjeks personalhanteringssystem kan du låta dina anställda tidrapportera via deras digitala stämpelklocka, antingen på plats hos er via en surfplatta eller dator -Eller också kan medarbetarna tidrapportera via mobilen med GPS. På så sätt får du bra koll på den faktiskt arbetade tiden samt GPS-koordinater som säkerställer rätt plats för den rapporterade tiden. Skulle en stämpling vara felaktig kan du smidigt redigera detta. Genom att kombinera schemaläggning och tidrapportering kan du smidigt fånga upp ev. Avvikelser såsom frånvaro och övertid. Samtliga saldon som sedan registrerats under månaden kan enkelt användas som löneunderlag.

Timetjek är ett webbaserat personalhanteringssystem med smarta funktioner för tid, schema, lön och ekonomi, allt i samma system.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg