TimeplanGo Stämpelklocka – Recension 2023
5.0

TimeplanGo Stämpelklocka – Recension 2023

Smarta och prisvärda stämpelklockor -Både digitala & fysiska

TimeplanGo’s digitala stämpelklocka är utvecklad för att både effektivisera och förenkla er personalhantering. Medarbetarna får tillgång till Timeplan-appen, som kan användas på både dator och telefon, därigenom stämplar medarbetarna in och ut kring sina arbetspass. 

Fördelar
  • Mest prisvärt
  • Molnbaserat gränssnitt
  • Fingeravtryck, RFID, kod eller GPS/Wi-Fi begränsning
  • Bra support
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Komplexa beräkningar kräver Plus/Premium
  • Ingen koppling till Bokio/BL löneprogram
  • Krävs internetuppkoppling

TimeplanGo är ett användarvänligt personalhanteringssystem som besitter många smarta funktioner vad gäller schemaläggning, tidrapportering och lönehantering. När det kommer till tidrapportering så har de flera olika lösningar för både digitala och fysiska stämpelklockor. TimeplanGo’s digitala stämpelklocka är utvecklad för att både effektivisera och förenkla er personalhantering. Medarbetarna får tillgång till Timeplan-appen, som kan användas på både dator och telefon, därigenom stämplar medarbetarna in och ut kring sina arbetspass. 

stämpelklockor

Vill man hellre ha en fysisk stämpelklocka så erbjuder TimeplanGo naturligtvis alternativ för detta också. Antingen kan man enkelt lägga in mjukvaran på egen surfplatta och stämpla med kod därigenom, eller så köper man till en fysisk stämpelklocka där man kan välja mellan kod, RFID eller fingeravtrycksläsning som identifieringsmetod. På så sätt får du mycket bättre koll på dina anställdas tider samtidigt som du minimerar den manuella handpåläggningen och får korrekt genererade löneunderlag. 

TimeplanGo’s stämpelklockor har fler smarta funktioner såsom Wifi-låsning och GPS-positionering. På så sätt kan du som administratör styra när, vart och hur dina anställda kan stämpla. Med Wifi-låsning behöver de anställda vara anslutna till företagets wifi för att kunna registrera sina tider. GPS-positioneringen lagrar geo-platsen där in- eller utstämplingen skedde. Ni kan dessutom få automatiska löneberäkningar enligt kollektivavtal och koppla stämpelklockan till ert lönesystem. Med bara några enkla knapptryck är lönerna uträknade och överförda till lönesystemet.

TimeplanGo erbjuder både digitala och fysiska stämpelklockor med smarta funktioner såsom wifi-låsning och GPS-positionering. Inte nog med det kan de också göra automatiska beräkningar enligt kollektivavtal och kopplas till ert lönesystem

5.0
Användarvänlighet
5.0
Utbud av funktioner
5.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
5.0 Totalt betyg