TimeplanGo Personalhanteringssystem – Recension 2024
4.5

TimeplanGo Personalhanteringssystem – Recension 2024

Enkelt och effektivt personalhanteringssystem
Skapa gratiskonto
Helt gratis -Utan krav på betalningsinformation

TimeplanGo är ett enkelt personalhanteringssystem med många smarta, automatiserade funktioner som underlättar alla personalrelaterade arbetsuppgifter -Som dessutom är helt gratis.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Alltid gratis -Ingen tidsbegränsning eller krav på betalningsinformation
  • Mycket anpassningsbart
  • Modulbaserat -Uppgradera när du vill
Nackdelar
  • Endast grundläggande funktioner i gratisversionen
  • Ingår endast gratis-support via chatt
  • Krävs internetuppkoppling

TimeplanGo är ett enkelt personalhanteringssystem med många smarta, automatiserade funktioner som underlättar alla personalrelaterade arbetsuppgifter. Med TimeplanGo får du tillgång till smarta översiktsvyer, digital signering av anställningsavtal, anpassningsbara säkerhetsfunktioner utefter verksamhetens behov och mycket mer. Personalhanteringen blir både enklare och effektivare med TimeplanGo. 

Medarbetarna får tillgång till TimeplanGo’s smarta mobilapp där bl.a en automatisk stämpelklocka finns att tillgå. Utöver det kan dina anställda se sitt schema i realtid, ange sin tillgänglighet, svara på passförfrågningar, se sin arbetade tid, ansöka om ledighet och mycket mer. Som HR-ansvarig har du nytta av den smarta funktionen: Digital signering. Anställningsavtalet kan signeras med BankID och sparas automatiskt i systemet och finns att tillgå i personalkortet för dig som administratör, samt för medarbetaren i Timeplan-appen. 

timeplango personalhanteringssystem

I TimeplanGo’s personalhanteringssystem blir det enklare att hantera semesterplaneringen. Medarbetarna ansöker enkelt via Timeplan-appen och ansökningarna hamnar på ett och samma ställe där du som administratör får en överskådlig vy över den ansökta semestern och aktuella scheman utefter önskad period. På så sätt kan du smidigt få ihop det optimala semesterschemat på nolltid. 

Har ni flera juridiska bolag, eller arbetar med olika avdelningar, team, skift eller på andra geografiska platser? TimeplanGo’s personalhanteringssystem är flexibelt och går att anpassa efter just ditt företags unika arbetssätt och behov. Stöter du på tekniska problem eller har allmänna frågor kring systemet och dess funktioner, kan du alltid vända dig till hjälpcentret där en rad olika hjälpartiklar finns att tillgå. Finner du ej dina svar där kan du live-chatta med deras support där du får svar inom några minuter.

TimeplanGo’s personalhanteringssystem underlättar hanteringen av personalrelaterade arbetsuppgifter och reducerar de administrativa arbetet med hela 80%
Skapa gratiskonto
Helt gratis -Utan krav på betalningsinformation
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.5 Totalt betyg