Timecenter Bokningssystem – Recension 2024
3.8

Timecenter Bokningssystem – Recension 2024

Molnbaserat bokningssystem utan bindningstid

Timecenter är ett molnbaserat bokningssystem utan bindningstid, utrustat med funktioner för onlinebetalningar via Klarna eller också betalning på plats med kort, swish eller kontanter via Zettle.

Fördelar
  • Ingen bindningstid
  • Onlinebetalning via Klarna
  • Kassaintegration till Zettle
  • Telefonsupport
Nackdelar
  • Ingen mobilapp -Bokningssidan är endast nåbar via webbläsare
  • Inte så etablerat system trots att de funnits i många år
  • Mest anpassat för mindre företag inom skönhet och hälsa

Timecenter är ett molnbaserat bokningssystem utrustat med funktioner för onlinebetalningar via Klarna eller också betalning på plats med kort, swish eller kontanter via Zettle. Denna iPad-kassa kan användas för flera företag samtidigt -perfekt för de som hyr frisörstolar till exempel. De har även en smidig funktion för marknadsföring via deras webbplats om du har företag inom skönhet och hälsa. Timecenter har ingen bindningstid, du får dessutom dina pengar tillbaka inom 30 dagar om du ej är nöjd med systemet.

timecenter-bokningssystem

Så fort du blivit kund hos Timecenter bokningssystem får du en egen, unik Timecenter-sida. Därigenom presenterar du ditt företag och det är även här kunderna bokar in sina tider hos dig. Kunderna loggar in via din sida, här kan de båda boka, avboka och omboka sina tider. Du sätter upp begränsningar gällande hur och när de kan avboka/omboka. Det finns även möjlighet för dig att lägga in en “Boka tid-knapp” på din webbplats, Facebook och Instagram för att leda kunderna direkt till Timecenter där de kan genomföra sin bokning. Timecenter integrerar till Venturi journalsystem, därigenom kan du få en god överblick över dina bokningar. Passar bra för dig som t.ex. är naprapat eller fysioterapeut.  

Timecenter Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Timecenter är ett molnbaserat bokningssystem utan bindningstid, utrustat med funktioner för onlinebetalningar och automatiska påminnelser via SMS och E-post.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg