SD Worx Lön – Recension 2023
4.0

SD Worx Lön – Recension 2023

Kraftfullt lönesystem för större företag

SD Worx Lön är ett lönesystem som är utformat för att tillgodose större företags specifika behov, programmet är skalbart och går att anpassa utefter just din verksamhet.

Fördelar
  • Kraftfullt system med många funktioner
  • Passar utmärkt för större företag
  • Mycket anpassningsbart
  • Ökad datanoggrannhet
Nackdelar
  • Endast för större företag
  • Komplicerad hantering vad gäller vissa funktioner
  • Mobilappen kräver utveckling

SD Worx Lön är ett lönesystem som är utformat för att tillgodose större företags specifika behov, programmet är skalbart och går att anpassa utefter just din verksamhet. SD Worx passar bäst för större verksamheter och är idag en ledande leverantör av globala löne- och HR-lösningar. Med SD Worx förenklar du löneprocessen tack vare de automatiserade processerna av manuella uppgifter, såsom beräkningar av lön, skatt och avdrag. På så sätt minskar risken för fel och ni sparar dessutom er dyrbara tid. 

sdwork lon

SD Worx lön effektiviserar hela löneprocessen och säkerhetsställer att allt blir klart i tid samtidigt som arbetslagar och skatteregler följs. Lönen beräknas och genereras utifrån fördefinierade regler och information, vilket minskar risken för fel och säkerhetsställer att rätt lön betalas ut. SD Worx lön erbjuder en kundportal där de anställda får tillgång att se sin löneinformation, dvs lönespecifikationer, skattedokument m.m. På så sätt finns en transparens som minskar bördan för ditt HR-team då många individuella frågor kan sållas bort. 

Med SD Work Lön får du tillgång till detaljerade rapporter och analyser vad gäller ex. Lön. Med hjälp av detta underlag kan du få insikter som hjälper er att identifiera trender och utifrån de kunna utforma en bättre ekonomisk planering. SD Worx erbjuder dessutom en sömlös integration mot HR-system som automatiskt överför data mellan de olika systemen. Integrationen säkerställer datans enhetlighet samt minskar dubbla poster, på så sätt effektiviseras den övergripande HR-hanteringen.

SD Worx Lön är en global ledande aktör vad gäller löne- och HR-lösningar. Dess avanacerade och kraftfulla funktioner som effektiviserar och automatiserar löneprocessen passar utmärkt för större verksamheter som vill att rätt lön ska betalas ut i tid utan krångel.
3.0
Användarvänlighet
5.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg