Qbis Stämpelklocka – Recension 2023
3.5

Qbis Stämpelklocka – Recension 2023

Enkel och flexibel stämpelklocka

Qbis stämpelklockor använder sig av en smart lösning för registrering av arbetad tid. Medarbetarna stämplar in och ut via mobilappen eller i en fysisk stämpelklocka. All info lagras säkert i molnet och finns att tillgå för administratörer.

Fördelar
  • Användarvänligt & lättadministrerat
  • Molnbaserat gränssnitt
  • Flexibelt -Stämpla på plats eller på annan plats
  • Molnbaserat gränssnitt
  • Koppling till lönesystem
Nackdelar
  • Ofta tekniska problem
  • Saknas en del funktioner som andra stämpelklockor har
  • Support ingår ej
  • Dyrt -De tar ca 40% mer än andra aktörer
  • stämpelklockor har

Qbis stämpelklockor använder sig av en smart lösning för registrering av arbetad tid. Medarbetarna stämplar in och ut via mobilappen eller i en fysisk stämpelklocka. All info lagras säkert i molnet och finns att tillgå för administratörer. Du har också möjligheten att ta ut rapporter för att kontrollera att korrekt antal timmar registrerats. Qbis digitala stämpelklocka finns att tillgå i mobilen där de anställda stämplar in och ut med en personlig kod. All rapporterad tid är kopplad till tidrapporten som finns att tillgå i Qbis Time. I systemet kan du också se vilka som är närvarande i realtid. 

qbis-stampelklocka

Qbis fysiska stämpelklocka fungerar på samma sätt som den digitala, medarbetarna registrerar sin tid med personlig kod fast då istället för via mobilen sker stämplingen på en fysisk terminal med touchscreen. Stämpelklockorna underlättar rapportering av tid för de anställda samtidigt som det blir mindre manuell handpåläggning för administratörerna. Man minskar även risken för eventuella felrapporteringar då allt registreras automatiskt och förs över till Qbis Time. 

Att låta era anställda tidrapportera med hjälp av en stämpelklocka ger inte bara korrekta underlag inför lön, utan de ger också mer ansvar till medarbetarna att få förtroendet att registrera sina tider själva samt att de får en känsla av att de kan kontrollera sin egen arbetssituation. Med Qbis finns även möjlighet att koppla stämpelklockan till ert lönesystem för att effektivisera löneprocessen. Med de underlag som genererats utifrån den rapporterade tiden kan ni med några enkla klick importera detta in i lönesystemet.

Qbis erbjuder både en digital och fysisk stämpelklocka med kod. All data lagras i molnet och förs automatiskt över till Qbis Time. Ta ut rapporter för att kontrollera den rapporterade arbetstiden.
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg