Planday Stämpelklocka – Recension 2024
4.0

Planday Stämpelklocka – Recension 2024

Enkel och smidig stämpelklocka

Plandays stämpelklocka möjliggör att dina medarbetare själva kan starta och avsluta sina arbetspass samt stämpla in och ut kring raster via mobilen. Som administratör kan du koppla på en GPS-baserad stämpelklocka som gör att den blir knuten till er arbetsplats

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Globalt -Bra för företag som har verksamhet i olika länder
  • Bra schemaläggningssystem som kan integreras
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Lång bindningstid
  • Endast stämpelklocka via app
  • Ingen svensktalande support

Plandays stämpelklocka möjliggör att dina medarbetare själva kan starta och avsluta sina arbetspass samt stämpla in och ut kring raster via mobilen. Som administratör kan du koppla på en GPS-baserad stämpelklocka som gör att den blir knuten till er arbetsplats och det blir då endast möjligt för medarbetarna att registrera sin tid när man väl är på plats. Antingen kan du ställa in att stämpling endast kan ske när de är inom ett visst antal meter eller när de är uppkopplade på företagets wifi. 

Plandays stämpelklocka fungerar på så sätt att när en medarbetare har registrerat sin tid kan du som administratör godkänna timmarna, på så sätt får du en god översikt kring de arbetade timmarna och lönekostnader. När tidrapporten är godkänd kan du enkelt importera underlaget till ert lönesystem. I Planday har ni möjligheten att ta ut rapporter och jämföra de arbetade timmarna med den schemalagda tiden. Vilket kan vara bra för att stämma av tider inför ex. En lönekörning. 

Planday erbjuder ett tillägg utöver personalens egna app kan du installera deras kiosk-app för exempelvis surfplattor som kan användas på plats för en smidig tidrapportering där medarbetarna använder en specifik kod. Det finns också möjligheten att upprätta en kostnadsprognos där du använder dig av arbetad tid, övertid, planerad semester osv för att få en tydlig överblick kring era lönekostnader. I rapporteringsfunktionen kan du ange omsättning per vecka och utifrån de jämföra mot lönekostnader för att se hur många % av omsättningen som betalas ut i löner.

Planday Stämpelklocka – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Plandays stämpelklocka används smidigt av dina medarbetare via mobilappen. Koppla på GPS-funktionen för att låsa stämpelklockan till företagets wifi eller en distans-begränsning för att ange vart de anställda kan stämpla in.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg