Planday personalhanteringssystem – Recension 2024
4.3

Planday personalhanteringssystem – Recension 2024

Enkelt och kraftfullt personalhanteringssystem
Testa gratis
Gratis testperiod i 30 dagar

Planday är ett molnbaserat personalhanteringssystem som finns till för att effektivisera och underlätta personalhanteringen för företag inom olika branscher.

Fördelar
  • Enkelt och användarvänligt
  • Gratis testperiod
  • Anpassningsbart
  • Modernt gränssnitt
Nackdelar
  • Mer manuell schemahantering jämfört med andra konkurrenter
  • Ej svensktalade support
  • Lång bindningstid

Planday är ett molnbaserat personalhanteringssystem som finns till för att effektivisera och underlätta personalhanteringen för företag inom olika branscher. Programmet består av funktioner som gör det möjligt att skapa scheman, hantera tidrapporter, beräkna löner, kommunicera med personalen, och mycket mer. Programmet kräver ingen teknisk kunskap, de är mycket användarvänligt och utformat med ett enkelt, intuitivt gränssnitt, just för att vem som som helst skall kunna arbeta i systemet utan problem.

planday personalhanteringssystem

I Plandays personalhanteringssystem kan du skapa scheman för hela personalstyrkan på en och samma gång där du enkelt kan se tillgänglighet samt fördelningen av arbetsuppgifter. Planday personalhantering erbjuder även möjligheten att tidrapportera genom den inbyggda stämpelklockan där medarbetarna själva kan logga sina arbetstimmar samt ledighet. Detta är en byggsten i den automatiserade löneberäkningen som tar hänsyn till de arbetade timmarna som registrerats och utifrån det genereras den exakta lönen som medarbetaren skall erhålla. 

Planday stödjer även möjligheten att hantera ledighetsansökningar, medarbetaren själv skickar in en ansökan och du som administratör godkänner eller avböjer ansökan. Kommunikation är viktigt att upprätthålla för att åstadkomma ett framgångsrikt arbetsflöde. I Planday personalhanteringssystem kan du kommunicera via digitala anslagstavlor och andra smidiga meddelandefunktioner. På så sätt upprätthåller du kommunikationen med dina anställda samt håller en öppen, transparent arbetsmiljö.

Planday personalhantering är ett enkelt och kraftfullt system som hjälper företag att effektivisera sin personalhantering.
Testa gratis
Gratis testperiod i 30 dagar
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.3 Totalt betyg