Personalkollen Stämpelklocka – Recension 2024
3.8

Personalkollen Stämpelklocka – Recension 2024

Enkel stämpelklocka för företag inom hotell- & restaurangbranschen

Personalkollen har digitaliserat tidrapporteringen på ett enkelt och smidigt sätt med deras smarta stämpelklocka. Samtliga stämplingar blir sedan ett komplett underlag inför lönekörning som sköts även den, genom personalkollens egna lönesystem.

Fördelar
  • Anpassad efter hotell- & restaurangbranschen
  • Användarvänligt
  • Bra support
  • Stöd för både online & offline -tidrapportering
Nackdelar
  • Dyrare lösning
  • Ingen koppling till externa lönesystem
  • Ingen tidrapportering via app, RFID eller fingeravtryck

Personalkollen har digitaliserat tidrapporteringen på ett enkelt och smidigt sätt med deras smarta stämpelklocka. Som administratör får du notiser vid avvikelser och godkänner dessa med ett enkelt knapptryck. Samtliga stämplingar blir sedan ett komplett underlag inför lönekörning som sköts även den, genom personalkollens egna lönesystem. Stämpelklockan är en mjukvara som laddas ner på er kassa, dator eller surfplatta. Stämpel-programmet går att ha på flera olika enheter. Genom att ange din unika nyckel så knyts stämpelklockan till er specifika arbetsplats. 

personalkollen-stampelklocka

Personalkollens stämpelklocka har en funktion som gör det möjligt att vid första arbetstillfället registrera sig via stämpelklockan. Personen anger person- och kontaktuppgifter, dennes personnummer är sedan det som används som medarbetarens personliga kod vid in- och utstämpling. Stämpelklockan är även eran digitala personalliggare. Den ersätter manuell hantering av registrering av in- och utstämplingar, allt registreras automatiskt. De följer skatteverkets regler och har även stöd för offlineläge om det skulle vara dålig internetuppkoppling. På så sätt ser ni till att personalliggaren alltid är uppdaterad i realtid och att inga stämplingar missas.  

Vid in- och utstämpling kan medarbetarna lämna ett meddelande om de skulle behövas, som tex vid en avvikelse. Detta meddelandet ser sedan du som administratör i samband med att du attesterar de registrerade avvikelserna. Personalkollens stämpelklocka har stöd för både samordningsnummer och födelsetid. På så sätt kan personer som ej har ett svenskt personnummer också använda systemet precis som de övriga anställda.

Personalkollen erbjuder en digital stämpelklocka med kod som identifieringsmetod. Stämpelklockan följer skatteverkets regler för digital personalliggare och har smarta funktioner såsom direktregistrering. Perfekt för företag inom besöksnäringen.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg