Nuba Stämpelklocka – Recension 2024
3.5

Nuba Stämpelklocka – Recension 2024

Automatisk stämpelklocka med GPS-positionering och NFC-tagg
Fördelar
  • Automatisk stämpelklocka
  • Enkelt och användarvänligt
  • Platsbaserad tidrapportering
  • Digital personalliggare
Nackdelar
  • Mycket dyrare än andra konkurrenter
  • Ingen integration mot schema
  • Saknar frånvarohantering

Nubas automatiska stämpelklocka är både användarvänlig och molnbaserad, den hjälper till att övervaka dina medarbetares arbetstider och närvaro på ett smidigt sätt. Den automatiska tidrapporteringen gör att ni får 100% koll på när de anställda befinner sig på plats samt får ut ett korrekt underlag inför lön och fakturor. Stämpelklockan finns tillgänglig i mobilen, medarbetarna stämplar automatiskt in när de kommer till arbetsplatsen och likaså -ut när de går hem för dagen. Som administratör har du tillgång att se exakt tidpunkt och plats för in- och utstämplingar samt stämma av med aktuellt schema. 

nuba-stampelklocka

Nubas stämpelklocka har fler smarta funktioner som ex. En NFC-tagg. Med NFC räcker de att medarbetaren håller mobilen mot taggen för att stämpla in eller ut. Du som administratör kan se position på kartan varje gång stämpelklockan nyttjas, både i realtid och i efterhand. Det finns också möjlighet för de anställda att rapportera sin tid på flera olika arbetsplatser, arbetsmoment eller projekt. På så sätt får du bättre koll på hur arbetsbelastningen ser ut och vilka delar som kostar företaget mest pengar. Supersmidigt för företag som åker runt till olika ställen och arbetar. 

Med Nubas stämpelklocka blir det mindre administrativt arbete och betydligt enklare att registrera och exportera tider. Ni slipper problemen med både avsiktliga och oavsiktliga felrapporterade tider. En rättvis och säker tidrapportering som motiverar de anställda med hög arbetsmoral. Vid månadens slut finns de rapporter ni kan ta ut för att se arbetad tid, både timme för timme men också hur mycket tid som registrerats per projekt eller arbetsmoment. Denna information går sedan att exporteras till Excel, PDF eller till Visma lön. Det är dessutom mycket enkelt att komma igång med Nubas stämpelklocka. Det finns inbyggda funktioner för påminnelser och automatik så arbetet blir ännu smidigare. 

Nubas stämpelklocka är helt automatisk och en av de bästa digitala stämpelklockorna på marknaden. Finns stöd för både GPS-positionering och NFC-tagg. De anställda kan rapportera sina tider på flera olika arbetsplatser, arbetsmoment och projekt.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg