Multisoft Bokningssystem – Recension 2024
4.8

Multisoft Bokningssystem – Recension 2024

Smart, automatiserat bokningssystem

Multisoft bokningssystem är webbaserat och erbjuder smarta funktioner för automatisering av era bokningar samt hantering av både personal, lokaler och utrustning i ett och samma system.

Fördelar
  • Mycket anpassningsbart
  • Många integrationer
  • Automatiserat och enkelt att använda
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Ingen gratis testperiod
  • Dyrare lösning
  • Ingen mobilapp för kunderna

Multisoft bokningssystem är webbaserat och erbjuder smarta funktioner för automatisering av era bokningar samt hantering av både personal, lokaler och utrustning i ett och samma system. Systemet är mycket anpassningsbart och konfigureras efter just er verksamhetens behov när det kommer till funktionalitet och era unika processer. På så sätt får ni ett skräddarsytt system som passar perfekt för just din verksamhet.

I Multisofts bokningssystem samlar du all information på ett och samma ställe, det finns både en kalendervy, dagsvy och en vy för enstaka bokningar. Inne på bokningen får du tillgång till information och historik som kopplas till den specifika bokningen, som ex. Lokaler, catering eller andra tillbehör. Kunderna får dessutom automatiska bokningsbekräftelser och påminnelser utskickade. I bokningssystemet finns det även möjlighet att föra in relevanta nyckeltal som visas upp i form av grafer och diagram. Exempelvis bokningar, antal per dag/vecka eller månad. Du kan också sätta upp egna workflows som baseras på era bokningar. 

I Multisofts bokningssystem finns det möjlighet till en integrerad och automatiserad verksamhet tack vare deras plattform Softadmin. Med detta inbyggda stöd för webbsnippets, webbtjänster och Microsoft Azure service bus, erbjuds du en sömlös integration med era övriga system och tjänster. Tack vare detta så finns det möjlighet för er att automatisera onödigt administrativt arbete samtidigt som ni får mer kontroll och en bättre översikt av era aktiviteter, samt minskar risken för ev. felsteg.

Multisoft Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Pris
Support
Länder
Enheter
Etablerades
Med Multisoft bokningssystem kan du anpassa och skräddarsy systemet utefter din verksamhets behov. Du kan automatisera bokningar samt hantera både personal, lokaler och utrustning i ett och samma system.
5.0
Användarvänlighet
5.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.8 Totalt betyg