Kontek Lön – Recension 2024
4.3

Kontek Lön – Recension 2024

Användarvänligt och innovativt lönesystem

ed Kontek lön får du ett innovativt lönesystem som underlättar och effektiviserar löneadministrationen med hjälp av moderna, automatiserade funktioner. Vilket medför mindre manuellt arbete och därmed en reducerad risk för felsteg.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Bra support
  • Skalbart och går att anpassa
  • Automatisk uträkning av skatt och övriga avdrag
Nackdelar
  • Inte de bästa integrationsmöjligheterna
  • Rapport-funktionen kan förbättras
  • Krångligt att få fram viss information

Med Kontek lön får du ett innovativt lönesystem som underlättar och effektiviserar löneadministrationen med hjälp av moderna, automatiserade funktioner. Vilket medför mindre manuellt arbete och därmed en reducerad risk för felsteg. Genom att integrera ert tidrapporteringssystem till Kontek kan du få en automatisk uträkning av dina anställdas löner som baseras på underlaget som genererats från tidrapporteringssystemet vad gäller arbetad tid, övertid, avvikelser och alla andra möjliga faktorer som kan spela in. 

kontek lon

Kontek lönesystem hanterar både uträkningen av skatter och andra avdrag helt automatiskt vilket förenklar processen vad gäller skattedeklarationer, därmed en minskad risk för att åka på skatteböter. Med Kontek kan du också smidigt hantera både frånvaro och semester, medarbetarna kan själva ansöka om ledighet som du och övriga ansvariga chefer kan godkänna eller avslå. Du får också tillgång till olika rapporter och analyser som kan vara till god nytta för att få insikter om lönekostnader, personalomsättning och andra viktiga parametrar för att kunna ta strategiska beslut. 

Kontek lön är molnbaserat vilket innebär att du har tillgång till programmet var du än befinner dig så länge du har internetuppkoppling. Ett molnbaserat system säkerhetsställer också säkerheten och skyddar känslig information från obehörigas åtkomst. Kontek är skalbart och går därför att anpassa utefter just din verksamhet. Om du stöter på tekniska problem eller har allmänna frågor kring systemet och dess funktioner kan du alltid höra av dig till deras support via mail eller telefon

Kontek lön är ett modernt och innovativt lönesystem som förenklar och effektiviserar löneadministrationen och sparar er både tid och onödiga kostnader.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
5.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.3 Totalt betyg