Hogia lön – Recension 2024
4.0

Hogia lön – Recension 2024

Hogia lön är ett populärt löneprogram i Norden, de erbjuder skräddarsydda löneprocesser utefter just din verksamhet. De erbjsmidiga funktioner gör det möjligt att automatiskt räkna ut skatt, arbetsgivaravgifter och semester.

Fördelar
  • API-koppling
  • Användarvänligt
  • Mycket anpassningsbart
  • Branchkunnig support
  • Få begränsningar
Nackdelar
  • Saknas löneprocessstyrning (som större leverantörer erbjuder)
  • Omodert arbetssätt
  • Ingen funktion för behörighetsstyrning

Hogia lön är ett populärt löneprogram i Norden, de erbjuder skräddarsydda löneprocesser utefter just din verksamhet. Både medarbetaren, chefen och löneadministratören är delaktiga i processen kring att registrera, attestera och kontrollera samtliga underlag. Hogia lön smidiga funktioner gör det möjligt att automatiskt räkna ut skatt, arbetsgivaravgifter och semester. Dessutom så automatiseras utbetalning av löner, skapandet av digitala lönespecifikationer och arbetsgivardeklarationer, allt enligt ert branschavtal. 

hogia-lon

Hogia lön håller sig ständigt uppdaterade vad gäller regler, smarta processer såsom AGI-hantering. De har även anpassat programmet efter GDPR samt upprättat ett säkert dataskydd. I Hogia lön kan du ta ut rapporter för att kontrollera statistik, utöver de standard rapporterna som finns, har du även möjlighet att själv skräddarsy urval för att få ut den information du behöver. Skippa manuell signering av rapporter och effektivisera arbetsprocessen med e-signering istället. 

Hogia lön är ett användarvänligt löneprogram som sticker ut ur mängden då de har försett sin verksamhet med branschkunnig personal för att kunna ge den allra bästa supporten både under uppstarten med utbildningar och dylikt men också som en ordinarie supportenhet som du kan nå via telefon och mail.

Hogia lön har färdigställda löneregister för i princip alla branscher och håller sig alltid uppdaterade vad gäller de senaste smarta lösningarna. De har dessutom en branschkunnig support som finns tillgänglig för att svara på dina frågor och funderingar.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg