Fröbergs Stämpelklocka – Recension 2023
2.8

Fröbergs Stämpelklocka – Recension 2023

Enkla och billiga stämpelklockor

Fröbergs är ett tidrapporteringssystem som levererar olika typer av stämpelklockor. De har både webbaserade men också mekaniska, eller så kallade stämpelur.

Fördelar
  • Enkelt och billigt
  • Ansiktsläsning som identifieringsmetod
  • Mindre risk för buggar med de mekaniska stämpelklockorna
Nackdelar
  • Support ingår ej
  • Endast tidrapporter på papper
  • Begränsad funktionalitet

Fröbergs är ett tidrapporteringssystem som levererar olika typer av stämpelklockor. De har både webbaserade men också mekaniska, eller så kallade stämpelur. Deras stämpelklockor har stöd för registrering av arbetad tid, projekttid, flextid, OB och övertid. Givetvis uppfyller dem också skatteverkets krav för personalliggare. Fröbergs är flexibla och du har möjlighet att anpassa stämpelklockan utefter verksamhetens behov. Du kan både få en enkel och billig stämpelklocka som endast registrerar arbetad tid, eller också kan du få en mer avancerad funktion såsom summering av tider och få uträkningar kring arbetad tid per anställd. 

frobergs-stampelklockor

Fröbergs webbaserade system är modernt och enkelt att använda, med detta får ni en stämpelklocka med fingeravtryck, ansiktsläsning eller RFID som identifieringsmetod. Med hjälp av detta får du bättre koll på både närvaro och den arbetade tiden. Sedan har det de mer klassiska stämpelklockorna som ej kräver dator, nätverk eller skrivare. Det räcker med att sätta i kontakten i väggen så är man igång. De har också kalkylur, med dessa stämplar medarbetarna med ett papper, ex. Arbetsordrar eller projekt. De har lång erfarenhet av tidrapportering och stämpelklockor då de funnits ända sedan 1887. 

Fröbergs stämpelklockor har ingen licensavgift utan du betalar endast en engångskostnad. Stämpelklockorna är mycket enkla att använda. Fröbergs erbjuder manualer på svenska som du har användning av för att komma igång med systemet. Behöver du hjälp under uppstarten kan du höra av dig till deras telefonsupport för vägledning och stöttning. Därefter, när uppstarten är klar, behöver du köpa till ett supportavtal för att få tillgång till mailsupport. Skulle du behöva telefonsupport debiterar de 249 kr/påbörjad kvart.

Fröbergs levererar många olika typer av stämpelklockor, de har både mekaniska och webbaserade. Något Fröbergs har som ingen annan aktör ännu tillämpar är ansiktsavläsning som identifieringsmetod.
5.0
Användarvänlighet
2.0
Utbud av funktioner
2.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
2.8 Totalt betyg