Flex HRM Lön – Recension 2024
4.3

Flex HRM Lön – Recension 2024

Flexibelt och funktionsrikt lönesystem

Flex HRM lön är ett säkert, smidigt och flexibelt lönesystem som ger en tydlig överblick över din lönehantering. Systemet är flexibelt och går att anpassa, du kan exempelvis backa och komplettera en lönekörning om det skulle bli nödvändigt.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Omtyckt rapportverktyg
  • Sömlös integration till Flex Applications övriga system
  • Många funktioner
Nackdelar
  • Mobilappen behöver mer utveckling
  • Dyrare än andra aktörer
  • Få integrationer till andra system

Flex HRM lön är ett säkert, smidigt och flexibelt lönesystem som ger en tydlig överblick över din lönehantering. Systemet är flexibelt och går att anpassa, du kan exempelvis backa och komplettera en lönekörning om det skulle bli nödvändigt. Du kan även lägga in alla löpande uppgifter direkt i programmet, du skräddarsyr dina löneprocesser så som du vill ha dem. Allt samlas på ett ställe och du sparar tid. De inbyggda kalendariet hjälper dig hålla reda på sjukdagar, föräldraledighet, semester m.m. All information som rör de anställda, ex. Anställningsuppgifter, löneutbetalningar m.m. Finns tillgängligt när du behöver det.

flex hrm lon

Med Flex HRM lön får medarbetarna tillgång att se sina lönebesked direkt på startsidan eller i mobilen. Du har dessutom alla lönespecifikationer samlade på samma ställe, så du kan alltid gå tillbaka för att se historiken. Du kan även ta ut rapporter och göra egna urval för vad exakt du vill se. Det finns även ett välutarbetat stöd för arbetsgivardeklarationer på individnivå för att kunna genomföra redovisning till skatteverket, rapportering av lönestatistik till SCB och Svenskt Näringsliv samt pensionsrapportering till Fora och Collectum.

Flex HRM lön har stöd för hantering av arbetstidskonto och arbetstidsförkortning som underlättar de årliga rutinerna och ger dig och dina medarbetare en tydlig överblick över avtal, perioder och saldon. Du kan också skapa och kontrollera bokföringsunderlaget i programmet. Flex HRM lön har automatisk kontroll på fördelningen av frånvaro, ex. Som karens, dag 2-15, dag 15- samt för återinsjuknande. Om man skulle stöta på några problem i systemet kan man höra av sig till supporten via mail och telefon.

Flex HRM Lön är ett molnbaserat lönesystem som hjälper dig automatisera och effektivisera löneadministrationen.
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.3 Totalt betyg