Flex applications Stämpelklocka – Recension 2024
4.5

Flex applications Stämpelklocka – Recension 2024

Modern och flexibel stämpelklocka

Flex applications är ett komplett system för tidrapportering och personalhantering som erbjuder olika typer av stämpelklockor för registrering av tid. Stämpla via dator, surfplatta, mobil eller fysisk stämpelklocka, valmöjligheterna är stora.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Molnbaserat gränssnitt
  • Platsbaserad tidrapportering
  • Mycket anpassningsbart
Nackdelar
  • Ingen gratis testperiod
  • Ganska så dyrt
  • Få integrationer
  • Främst för mindre företag som önskar ett ”allt-i-ett-system”

Flex applications är ett komplett system för tidrapportering och personalhantering som erbjuder olika typer av stämpelklockor för registrering av tid. Stämpla via dator, surfplatta, mobil eller fysisk stämpelklocka, valmöjligheterna är stora. De anställda kan tidrapportera på olika projekt och kostnadsställen, alla saldon uppdateras alltid i realtid. Vill du att programmet ska räkna ut övertid, OB och beredskap kan ni använda er av tidsregistrering med klockslag. Om specifika klockslag ej är viktigt kan de anställda istället rapportera antalet timmar. Utifrån den registrerade tiden kan får du underlag för både faktura och lön. 

flex-stampelklocka

Flex applications stämpelklocka är helt webbaserad vilket innebär att själva tidrapporteringsprogrammet går att använda på valfri enhet med en webbläsare. I stämpelklockan registrerar medarbetarna när de kommer och går i förhållande till sitt schema, de kan även se sina aktuella saldon, ansöka om frånvaro samt se vilka kollegor som befinner sig på plats. De har olika typer av stämpelklockor anpassade utifrån olika arbetsmiljöer. De finns ex. En stämpelklocka som tål mycket damm och smuts samt en som tål extremare temperaturer. Sedan finns det ju även möjlighet att tidrapportera via appen. Därigenom kan man koppla på en geografisk styrning som anger vart det är tillåtet att tidrapportera. 

Flex applications stämpelklocka är kopplad till ett administratörsgränssnitt där du enkelt kan se en överskådlig närvarolista på de medarbetare som är instämplade, på rast eller är frånvarande. Du kan välja att sortera denna lista per avdelning eller specifik anställda. Du som chef/ansvarig har också tillgång till en överskådlig attesteringsvy där du kan se eventuella avvikelser såsom övertid, frånvaro och dylikt. Det finns även möjlighet att hantera avvikelser via appen i telefonen.

Flex applications erbjuder en modern och mycket flexibel stämpelklocka. Välj själv hur du vill att dina anställda ska tidrapportera, med klockslag, antal timmar, via app, dator eller fysisk stämpelklocka.
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
5.0
Anpassningsbarhet
4.5 Totalt betyg