Ferox Stämpelklocka – Recension 2024
3.5

Ferox Stämpelklocka – Recension 2024

Mekaniska och webbaserade stämpelklockor

Ferox har levererat stämpelklockor ända sedan 1997. De har sålt mer än 10 000 mekaniska stämpelklockor och mer än 1 200 datorbaserade. Ferox mekaniska stämpelklockor är lätt att komma igång med och är mycket enkla att använda och förstå sig på.

Fördelar
  • Billigt -Du betalar en engångskostnad
  • Många olika identifieringsmetoder
  • Enkel lösning för mindre företag
  • Anpassningsbart
Nackdelar
  • Mycket tekniska problem och buggar
  • Relativt efter i utvecklingen jämfört med övrga konkurrenter
  • Support ingår ej

Ferox har levererat stämpelklockor ända sedan 1997. De har sålt mer än 10 000 mekaniska stämpelklockor och mer än 1 200 datorbaserade. Ferox mekaniska stämpelklocka är lätt att komma igång med och är mycket enkla att använda och förstå sig på. Det finns stämpelklockor med mer avancerade funktioner som räknar ut tiden och gör rastavdrag, det finns också de mest enkla som man bara kan stämpla in och ut via. 

Systemet går att anpassa efter behov, vill man endast ha tidrapportering, eller vill man även hantera schemaläggning och andra inbyggda regler så kan detta läggas till. Det går att koppla stämpelklockorna till ert löneprogram för en förenklad och effektiviserad löneprocess. Med en stämpelklocka från Ferox får ni korrekta tider och ett exakt underlag för lön, inga avrundningar. 

Ferox stämpelklockor kan kopplas till ert kollektivavtal och göra automatiska beräkningar av flex, OB, övertid, arbetstidsförkortning osv. Du kan också fördela beräkningarna på olika kostnadsställen samt hantera projekt. På så sätt får du bättre koll på hur arbetsbelastningen ser ut och hur mycket tid som lagts ner på de olika projekten eller arbetsordrarna. Ferox erbjuder en rad av olika identifieringsmetoder för deras olika stämpelklockor: Fingeravtryck, RFID, personnummer eller kod, stämpelkort eller streckkod.

Ferox erbjuder en rad av olika stämpelklockor, både mekaniska och webbaserade. Det finns många olika identifieringsmetoder och systemet är mycket anpassningsbart.
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
3.5 Totalt betyg