Exakt tid Stämpelklocka – Recension 2024
2.5

Exakt tid Stämpelklocka – Recension 2024

Enkel mekanisk stämpelklocka med integration till ditt lönesystem

Exakt tid erbjuder en lösning för att föra personalliggare genom deras mekaniska stämpelklocka. Stämpelklockan har en funktion för automatisk tidrapportering med GPS-positionering samt integration mot arbetsordrar.

Fördelar
  • Billigt alternativ
  • Enkel och användarvänlig
  • Integrerar till de flesta lönesystem
  • Tidrapportera på olika projekt/kostnadsställen
Nackdelar
  • Ej molnbaserat
  • Ingen gratis support
  • Saknar stöd för automatiska kollektivavtalsberäkningar
  • Omodert gränssnitt

Exakt tid erbjuder en lösning för att föra personalliggare genom deras mekaniska stämpelklocka. Stämpelklockan har en funktion för automatisk tidrapportering med GPS-positionering samt integration mot arbetsordrar. Medarbetarna har möjligheten att rapportera sina tider på flera olika arbetsplatser där de stämplar in och ut med antingen kort, tagg, anställningsnummer eller fingeravtryck. De anställda kan -förutom arbetad tid även rapportera sina avvikelser, såsom frånvaro eller övertid. 

exakt-tid-stampelklocka

Exakt tid stämpelklocka kommer med tillhörande kort eller taggar men det går även fint att återanvända era befintliga kort eller taggar från nuvarande passagesystem om ni skulle ha detta. Via stämpelklockan och administratörsgränssnittet finns en synkronisering som automatiskt för över informationen samt gör uträkningar och summerar tiden för frånvaro, övertid, saldon för flex/komp, OB m.m. Sedan finns det även möjlighet att ta ut rapporter för att kontrollera samtliga saldon i realtid. 

Det finns möjlighet att upprätta en koppling mellan stämpelklockan och ert lönesystem. Den som är löneansvarig hos er kontrollerar samtliga tidrapporter för att sedan exportera löneunderlaget till aktuellt lönesystem. Stämpelklockan fungerar helt fristående i sig själv, det behöver alltså ej finnas någon koppling till en dator för att fungera. All data som lagras i stämpelklockan finns att tillgå även om ett strömavbrott skulle inträffa.

Exakt tid erbjuder en enkel och användarvänlig stämpelklocka med automatisk tidrapportering och integration mot arbetsordrar. De anställda kan stämpla in på flera olika arbetsplatser med GPS-positionering.
4.0
Användarvänlighet
2.0
Utbud av funktioner
2.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
2.5 Totalt betyg