EasyPractice Bokningssystem – Recension 2024
4.0

EasyPractice Bokningssystem – Recension 2024

Enkelt och överskådligt bokningssystem med goda recensioner

EasyPractice är ett enkelt webbaserat bokningssystem med en god överblick och struktur över vardagen. Dina klienter bokar smidigt in sig i din kalender.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Gratis testperiod
  • Anpassat efter terapeuter, kliniker och behandlare
  • Bra recenserad support
  • GDPR kompatibelt
Nackdelar
  • Relativt dyr lösning
  • Ingen mobilapp
  • Ingen telefonsupport

EasyPractice är ett enkelt webbaserat bokningssystem med en god överblick och struktur över vardagen. Dina klienter bokar smidigt in sig i din kalender, på så sätt slipper du hantera telefonbokningar och får därmed mer tid över till att fokusera på behandlingen och dina klienter. Med onlinebokningsfunktionen får du dessutom en snabb överblick över kommande veckans inbokade klienter. Bokningssystemet integreras smidigt direkt till din hemsida. Du kan lägga till öppettider, tjänster och priser utefter just dina behov och därmed få en tydligare struktur på ditt arbete. 

easypractice-bokningssystem

Med EasyPractice bokningssystem får du tillgång till en egen unik bokningssida där både nya och gamla klienter enkelt kan hitta och boka in en tid som passar dem bra. Själva bokningsprocessen kan du själv anpassa och styra över. Exempelvis kan du själv lägga till vilka fält som klienterna ska fylla i samt sätta en begränsning på hur många bokningar du har kapacitet för att ta emot på en dag. Det finns även möjlighet att göra kalendern privat för onlinebokning, vilket innebär att du får en länk som kan delas med de klienter som ska ha behörigheten att kunna göra bokningar direkt i kalendern. Detta lämpar sig bra för om du vill erbjuda en viss tjänst eller pris för ett specifikt företag.

EasyPractices bokningssystem är till för både små och stora företag, det fungerar minst lika bra för dig som erbjuder one-on-one tjänster som för dig som erbjuder klasser och gruppträningar. Du själv bestämmer vilka öppettider som gäller för både vardagar och helger, detta kan du också anpassa utefter olika kalendrar. Du kan också lägga till blockeringar i schemat, såsom lunchraster för att kunna säkerställa att klienterna endast kan boka in en tid då du är tillgänglig. I bokningssystemet finns det också givetvis möjlighet till att avboka och omboka tider, ändrar du manuellt kan du skicka ut en bekräftelse på ex. Ombokningen. Klienten kan också få tillgång till att själv kunna avboka/omboka tider, du själv väljer begränsning för hur nära inpå det är möjligt. Du får också givetvis en notis om en av- eller ombokning skett.

EasyPractice Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Pris
Support
Länder
Enheter
Etablerades
EasyPractice är ett digitalt bokningssystem med en god överblick och tydlig struktur. Integrera din personliga bokningssida till din hemsida och gör det enkelt för dina klienter att boka upp sina tider i din kalender.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg