Crona Lön – Recension 2023
4.0

Crona Lön – Recension 2023

Kraftfullt och effektivt lönesystem för alla typer av företag

Crona lön är ett kraftfullt verktyg som hjälper företag att effektivisera sin löneadministration genom att automatisera löneberäkningar, utbetalningar och rapportering, vilket drar ner på den annars tidskrävande manuella handpåläggningen.

Fördelar
  • Komplext system med många funktioner
  • Bra support med kunnig personal
  • Användarvänligt
  • Snabb startsträcka
Nackdelar
  • Mobilappen behöver utvecklas
  • Saknar en del integrationer
  • Ålderdomligt utseende

Crona lön är ett lönesystem utrustat med mängder av funktioner och verktyg som finns där för att underlätta er lönehantering. Programmet hjälper dig med löneberäkningar, hantering av skatter, rapportering och mycket mer. Allt för att se till så att dina anställda får rätt lön utbetald i tid. Genom Crona löns automatiserade funktioner och processer sköter sig löneberäkningar och utbetalningar i princip helt automatiskt, du slipper manuell hantering och onödigt pappersarbete samtidigt som du säkerställer att korrekt lön betalas ut. Med hjälp av funktionen skatteoptimering, drar ni nytta av de skattemässiga fördelarna samtidigt som ni drar ner på överflödiga kostnader.

crona lon

Crona lön har en överskådlig vy över all löneinformation och historik du kan tänkas behöva ha tillgång till. Det finns även tillgång till ett rapporteringsverktyg där du kan ta ut rapporter och få insikter i lönekostnader, skatter och andra ekonomiska uppgifter. I Crona lön kan du även hålla koll på och hantera semester, sjukdagar och andra typer av ledigheter som ex.föräldraledighet. Detta underlättar arbetet med att hålla reda på de anställdas närvaro och frånvaro.

Säkerhet och dataskydd är något som Crona lön tar på allvar. All information är krypterad och lagras säkert i molnet. Programmet är också GDPR-kompatibelt och säkerställer att alla personuppgifter hanteras enligt lag. Om du skulle stöta på problem eller har funderingar kring programmet och dess funktioner erbjuder Crona lön en dedikerad support som är väl insatta i programmets funktionalitet och finns tillgängliga för rådgivning och vägledning per mail och telefon.

Crona lön är ett innovativt lönesystem som erbjuder en mängd givande funktioner och verktyg som syftar till att underlätta er lönehantering.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
5.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
4.0 Totalt betyg