Cliento Bokningssystem – Recension 2024
3.8

Cliento Bokningssystem – Recension 2024

Clientos bokningssystem är användarvänligt med många smarta funktioner, i systemet kan du samla allt som rör din arbetsdag på samma plats.

Fördelar
  • Användarvänligt med modern design
  • Svensk-talande support via mail & telefon
  • Smart mobilapp
  • Integration mot schema och Fortnox betalningsfunktioner
Nackdelar
  • Inte så anpassningsbart
  • SMS-funktionen kostar extra
  • Krävs internetuppkoppling

Clientos bokningssystem är användarvänligt med många smarta funktioner, i systemet kan du samla allt som rör din arbetsdag på samma plats. Du kan lägga till och få en god översikt över dina bokningar samtidigt som du kan hålla koll på ditt egna och dina kollegors scheman. Du kan lägga till, dra och släppa, blockera och öppna upp för ändring av tider både vad gäller bokningar och schema. 

cliento-bokningssystem

I Clientos bokningssystem kan du samla både bokning och kassaregister i samma system. Systemet är webbaserat vilket innebär att du slipper ha en kassaapparat, utan allt samlas digitalt, integrerat mot Fortnox -allt enligt skatteverkets regler. I Cliento finns det också en smidig funktion för utskick av påminnelser och kvitton via e-post eller SMS. (utskick via SMS är dock en tilläggsfunktion som kostar extra)

Med Cliento bokningssystem har du möjligheten att automatisera din redovisning genom att låta dina kunder själva hitta lediga tider och boka direkt på webben, ditt schema optimeras automatiskt och du får därmed färre luckor. Detta minskar risken för dubbelbokningar och sparar tid och resurser som annars skulle ha gått till manuell bokning. Du kan dessutom integrera bokningssystemet till din egen webbplats för att underlätta för dina kunder att hitta rätt. I Cliento finns det även möjlighet att marknadsföra ditt företag via deras startsida.

Cliento Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Cliento bokningssystem är ett användarvänligt system som erbjuder smarta funktioner för redovisning av statistik, samt integration till Fortnox för smidiga betalningsfunktioner.
4.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg