Briljant Lön – Recension 2024
3.0

Briljant Lön – Recension 2024

Eneklt och användarvänligt löneprogram

Briljant lön är ett enkelt löneprogram för småföretag. Lönesystemet har de grundläggande funktionerna du behöver och är mycket lätthanterliga.

Fördelar
  • Användarvänligt
  • Lätthanterligt
  • Bra support
Nackdelar
  • Saknar en del funktioner som andra aktörer på marknaden erbjuder
  • Främst för mindre företag
  • Begränsat vad gäller integrationer och anpassning

Briljant lön är ett enkelt löneprogram för småföretag. Lönesystemet har de grundläggande funktionerna du behöver och är mycket lätthanterliga. Programmet hjälper dig att smidigt hantera dina anställdas löner. De erbjuder standradlönearter som finns färdiginstallerade, du har även möjligheten att själv skapa egna lönearter om du önskar detta. Briljant har integration mot sitt egna tidrapporteringsprogram samt bokföringsprogram, en sömlös integration där programmen pratar med varandra och där du för över information med en enkel knapptryckning.

briljant lon

I Briljant löns löneartsregister finns det givande funktioner och verktyg som hjälper dig hantera AGI, kontrolluppgifter, skatteberäkningar och mer. Du har möjlighet att importera fasta lönerader, resor, utlägg och tider från Briljants tidrapporteringsprogram. Du kan också föra över förmåner, reseräkningar och utlägg. Briljant lön erbjuder ett verktyg för semesterhantering som följer semesterlagen, det finns även möjlighet att göra ytterligare anpassningar efter ert kollektivavtal. 

Briljant lön erbjuder ett analysverktyg där du kan utföra fler olika typer av analyser, ex. Semesteranalys, löneartsanalys och transaktionsanalys. Du har också möjligheten att rapportera lönestatistiken till SCB och Svenskt Näringsliv samt rapportering till FORA. Om du har frågor eller stöter på problem kan du alltid höra av dig till deras programsupport via mail eller telefon.

Briljant lön är ett enkelt, användarvänligt lönesystem som besitter de grundläggande funktionerna du behöver.
4.0
Användarvänlighet
2.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
3.0 Totalt betyg