Bookspot Bokningssystem – Recension 2024
3.8

Bookspot Bokningssystem – Recension 2024

Bokningssystem för aktivitetsbokningar

BookSpot är ett digitalt bokningssystem, främst anpassat för uthyrning, turer och aktiviteter. Systemet är utrustat med genomtänkta funktioner och tydliga översiktsvyer som gör ditt bokningsarbete både enklare och mer effektivt.

Fördelar
  • Anpassat efter aktivitetsbokningar
  • Onlinebaserat och enkelt att använda
  • Integrerbart system
  • Bra support
Nackdelar
  • Endast en 7-dagars gratis testperiod
  • Inte så anpassningsbart
  • Ingen mobilapp

BookSpot är ett digitalt bokningssystem, främst anpassat för uthyrning, turer och aktiviteter. Systemet är utrustat med genomtänkta funktioner och tydliga översiktsvyer som gör ditt bokningsarbete både enklare och mer effektivt. Du samlar alla dina bokningar på ett och samma ställe där du får en tydlig överblick över vad som ska göras varje dag. Minimera det administrativa arbetet med att svara på samtal och mail genom att istället låta kunderna boka online. Du schemalägger aktiviteter och turer som du önskar, sedan väljer du hur och när de ska gå att boka, samt med olika starttider, bokningslängder och kapacitet.

bookspot-bokningssystem

I BookSpot bokningssystem kan dina kunder själva boka och betala i förväg, allt på samma ställe. Du kan dessutom integrera BookSpot till din egen webbplats. All information som finns om dina produkter och bokningar samlas på ett ställe där det sedan är enkelt att få fram historik, analysera statistik samt generera rapporter med detaljerad information som kan användas som bokföringsunderlag. BookSpot bokningssystem är enkelt att använda, men ibland kan det dyka upp frågor som man kan behöva hjälp med. Då finns deras kundsupport nära till hands. Med ett personligt bemötande och en stor entusiasm till att finna de bästa lösningarna för dig, både via chatt och telefon.

Bookspot Bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Enheter
Bookspot är ett användarvänligt bokningssystem för aktiviteter som syftar till att effektivisera verksamheten. De har smarta betalningsfunktioner och integrerar till andra system.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg